Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
20434
Players nickname
Yaman YapmaNolursun
Suspect ID
19726
Date of violation
Aug 21, 2025
Time of violation
13:21
Proofs
https://youtu.be/MOP5ec7G3bU

hasbelkader

Player
Player
They called me "son" many times with provoking and provocative attitudes and I do not think that this was a well-intentioned statement. It is not right for people who are not my parents to call me "son".
Please Turkish Admin He saying me “oğlum” in turkish language lot of player getting ban because of this word ty

Xavier Lyve

Player
Player
Heavy sniper ile 5 kişi roof kovalayın anca öyle vurabiliyorsunuz 4 kişiyiz kanka diye yt başlık atmış gel sana pov göstereyim bak bakalım aile arası kaç kişiyiz çirkin insan sesinin tonuda çok kötü bu arada bilgin olsun oyun içi fazla mik basma

hasbelkader

Player
Player
Heavy sniper ile 5 kişi roof kovalayın anca öyle vurabiliyorsunuz 4 kişiyiz kanka diye yt başlık atmış gel sana pov göstereyim bak bakalım aile arası kaç kişiyiz çirkin insan sesinin tonuda çok kötü bu arada bilgin olsun oyun içi fazla mik basma
benide ailemden bakarsan mapte 3 kişiyiz dost ağlama
bi de beler bana kuduruyo diyenler niye forumumun altında ağlıyo ya

Xavier Lyve

Player
Player
bu sence ağlamak mı yoksa senin yaptığın bir şeye cevap mı kanka neden bu kadar kudurdun bilmiyorum ama sağlıklı değilsin psikolojik sorunların var senin bilgin olsun mik basmadan salakta yaptığın şu ailevi küfürler hiç normal değil toparlanman lazım arkadaşların bunları sana hiç söylemiyor mu kanka senin psikolojin bozuk git çimene bas biraz hava al falan diye

Samo ElChavo

Player
Player
Neyse dostum ağlama sana bunları niye diyim konuşmuyosun zaten bizimkiler o mu gerçekten diyo ben o oğlum diyorum onlara
ama çimene basmayı unutma senin için gerçek bir tedavi olucağını düşünüyorum...

Top Bottom