Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lazar Excaliburr

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine:14 {Bez Laganja}
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-8 H
5. Vaš Discord:gagi1235
6. Vaše ingame ime:Lazar Excalibur
7. Vaš ID:72255

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram da imam sve osobine koje su potrebne jednom pouzdanom i odgovornom lideru. Moj cilj je da napravimo pravu RP atmosferu u kojoj cemo svi uzivati, ali i ozbiljno raditi kada je potrebno. Imam iskustva iz drugih kriminalnih organizacija gde sam bio na visim pozicijama i to mi je dalo znanje kako se postupa sa ljudima, kako se vode akcije i kako da se gradi postovanje unutar tima.

Dobro poznajem rad i funkcionisanje HQ, kao i sve detalje vezane za ovu organizaciju. Siguran sam da to znanje mogu iskoristiti kako bih Vagos vodio na pravi nacin i uvek drzao organizaciju aktivnom i jakom. Zajedno bismo gradili tim u kome nema ponizavanja, vec gde se postuju i clanovi sa manjim cinovima i oni iz komande, jer samo tako mozemo biti stabilni i jedinstveni.

Planiram da clanovi budu maksimalno aktivni, da ucestvujemo u akcijama, ali i da odrzavamo dobru saradnju sa drugim bandama kada je to potrebno, jer smatram da je komunikacija i postovanje drugih organizacija kljuc za uspeh. Zelim da se Vagos izdvaja kao organizacija u kojoj se zna red, ali i gde vlada prijateljstvo i podrska, jer jedino tako mozemo da rastemo i da imamo autoritet na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.:
Moj savet za poboljsanje RP-a u organizaciji je da redovno idemo na tajne radnje kako bismo obezbedili dovoljno municije u skladistu, a tu municiju cemo kasnije koristiti u vaznim akcijama kao sto su talacke situacije i slicni dogadaji. Time bismo uvek bili spremni i organizovani.

Redovno bih odrzavao sastanke, i za celu organizaciju i posebno za high command, jer smatram da je komunikacija osnova za stabilan tim. Na sastancima sa celom organizacijom pricali bismo o tome da li clanovima nesto smeta, da li imaju predloge i da li postoje problemi unutar kolektiva. Sa high command timom bismo imali posebne sastanke gde bi se odlucivalo kako da se vode akcije, kako da se clanovima raspodele zadaci i na koji nacin da cela ekipa funkcionise efikasno.

Organizovao bih dogadaj “pozovi prijatelja” gde bi clanovi mogli dovesti ljude za koje smatraju da su kvalitetni. Ti novi ljudi bi morali da prodju proveru i da znaju RP pravila, jer bez toga nema dobrog i kvalitetnog roleplay-a. Ako osoba nije u high commandu, onda bi clan koji ga je doveo morao da pozove nekog iz high command tima, a taj clan bi postavio sliku u Vagos Discord kanal “pozovi prijatelja”. Za aktivno ucesce clanovi bi dobijali razne nagrade kako bi bili dodatno motivisani.

Pored toga, planiram i formiranje graffiti tima koji bi bio zaduzen za farbanje grafita po getu. Clanovi tog tima bi dobijali posebne bonuse i nagrade, sto bi dodatno motivisalo ljude.Takođe bih uveo da svaki čin u organizaciji ima svoje jasno definisano zaduženje, kako bi svako znao šta mu je posao i šta se od njega očekuje. Na taj način bi se održao red, disciplina i ozbiljnost u organizaciji, a članovi bi tačno znali svoje obaveze i odgovornosti.

Ovo bi bili rankovi unutar organizacije:

1.Suspend {Igrac koji krsi pravila grada ili koji je kaznjen}
2.Newbie {Nov u organizaciji,polako se privikava na atmosferu i rad}
3.Trigger {Vec se malo ali ima jos dosta cega treba da nauci}
4.Dealer {Privikao se na rad ali treba jos da nauci kako bi napredovao}
5.Graffiti Team {Tim koji farba grafite po getu}
6.Graffiti Team Leader {Glavni odgovorni za Graffiti Team}
7.Gangster {Naucio je sve sto treba da zna spreman je za svakakve stvari koje ga cekaju}
8.Chief Of Dealers {Gleda sta Dealer-i rade kako se ponasaju da li postuju pravila itd...}
9.Turfer {Njegova duznost je zauzimanje teritorija,ratuje protiv drugih bandi i osvaja teritorije za organizaciju}
10.Commander {Gleda rad organizacije i slusa sta mu kazu Leader i Co-Leaderi}

----------------------------------------------------HIGH COMMAND---------------------------------------------------------------------------
11.O.G {Covek koga svi postuju u organiciji tu je od pocetka.Takodje i on treba da slusa Leader i Co-Leader,takodje clan high commande }
12.Co-Leader {Glavni je kada lider nije u gradu ima ih 4 kako bi uvek imao covek ko je tu da pomogne i vodi akcije}
13.Leader {Osnivac organizacije i cela organizacija mora da ga slusa}

HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIM KANDIDATIMA!

Top Bottom