Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Veljana Cupic
Administrators nickname
Nemanja Obama
Date
May 27, 2022
Time
22:42
Proofs
X

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Pre svega, Nemanja me nije gotivio od ranije. Dok je još radio kod Muhameda, njegovog drugara u LifeInvaderu, bivšeg lidera LI-a, hapsio sam ga više puta. Pa je imao neke izlive besa na mene, otom potom.
Kada je postao kurator, donekle se promenio. Ne mogu reći da me mrzi, ali me baš nešto i ne gotivi i dan danas. Prvi problem se javio kada je dao verbal, taj problem je rešen. Drugi problem se javlja kada daje warn ili ti ga opomenu za "Brisanje template-a bez razloga". To je malo strogo da budemo iskreni, treba biti verbal/usmena opomena.
Template je obrisan sa namerom, kako se nebi ponavljao isti problem i kako je već Ivkez rekao da se napravi novi ako nemamo stari. Nije obrisan iz nikakve mržnje i žao mi je ako se neko pronašao u tom fazonu.
Kurator Nemanja koji bi trebao da pomogne, jedino što je do sada uradio je izmena 2 auta u organizaciji. Dok se drugi kurator Matija zalaže maksimalno. Matija me redovno pita da li ima problema i slično... Velika pohvala za njega.
Ne gajim nikakvu tajnu mržnju prema Nemanji ali mislim da i on treba imati razumevanja. Nije okej sa njegove strane da me zbog njegovog starog RP života, progoni kao admin/kurator.
Poštujem svačiji trud i rad ali ne možemo funkcionisati kao organizacija ako će se ovako nešto dešavati.
Bio bih zahvalan ako bi sklonili warn, jer se ipak svi trudimo u organizaciji i nemamo toliko žalbi kao što je bio problem drugih lidera.
Ovaj warn je opet loša odluka kuratora, bar iz moje perspektive. Hvala na razumevanju.

Kegla Sefovicc

Player
Player
Ja nemam nikakav razlog da te mrzim, istina je da se ne volimo bas preterano od ranije, ali sta god treba pises Matiji i on me obavesti o tome tako da ne vidim kako ja tu nista ne radim ako nemas komunikaciju sa mnom, a kada si dobio verbal bio si vrlo drzak i bezobrazan prema meni i rekao si da ces ugasiti redakciju i maltene pretio time. Kada su trebala auta da se menjaju potrudio sam se da se to zavrsi sto pre. Bio si zamenik direktora dok smo vodili Li ja i Muhamed i samo si odjednom otisao i poceo da nam smestas warnove zajedno sa ostakom FIB-a da dolazis i hapsis mene i ostale kolege. Takodje i da mislim da ne znas da vodis organizaciju ne bih se dogovorio sa Matijom da ti se produzi mandat, stvarno mislim da vodis Li kao jedan od najboljih lidera do sad ali ponekad umete da napravite neku glupost.

Last edited:

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Što se tiče " Mržnje " On kao Administrator se mora ponašati prema svakom igraču kulturno i bez mržnje ili slično , Isto ti kao Lider moraš njega poštovati i on tebe. Warn će ti ostat ja ti nisam rekao da brišeš cijeli template nego da dodaš za one koje nemaš.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom