Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
74472
Players nickname
Roberto_Sifon
Suspect ID
74609
Date of violation
Aug 22, 2025
Time of violation
16:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qJ-AQNAY638

Roberto_Sifon

Player
Player
00000.jpg

Naravno da se sve može jasno provjeriti kroz logove – uključujući porijeklo njegovih stvari, imovine i načine na koje je do nje dolazio. Molimo da se izvrši detaljna provjera svih interakcija, transakcija i aktivnosti kako bi se utvrdila stvarna situacija.

Roberto_Sifon

Player
Player
Zar je moguce biti ljubomoran u igrici, nisi dijete valjda to mozes skontat, nego mi se broimo da zakon bude isti za sve.
A ovo vam je takozvani Boban Hey. Pogledajte.
dddas.jpg

Boban Hey

Player
Player
HAhahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahah koliko si smesan ja nemg da opisem ajde ljubomorni uzivaj cekajuci

Roberto_Sifon

Player
Player
Ne mogu da vjerujem da je neko voliko ljubomoran na tudje para koje su zaradjane
Dzek ne moras se ovdje pravdat Administracija je tu da pogleda logove koji postoje ako niste znali. S toga nema potrebe da komentariseete, nego pustite Administraciju da donese pravednu odluku na ovu temu.

Roberto_Sifon

Player
Player
Ne daj boze da sam na vas ljubomoran. Druze imas skoro 40 godina i smatras da neko moze biti ljubomoran u igrici. Nije moj problem sto si ostao nezreo.

Boban Hey

Player
Player
Takooo je bree
Sjeba se ti sam druzee kako ce ti biti 3 battlepass ako si 74609, ja sam manji id od tebe pa sam docekao samo 2 battlepassa, treci tek treba da docekam
Za inteligentne pise da ce ovo biti 3 znaci 3 ocekujemo ja vas molim da naucite da citate ili da ukljucite tu vasu pametnu glavicu i procitate jos jednom da bi razumeli sta sam napisao...

Roberto_Sifon

Player
Player
Razumijem tvoje mišljenje, ali mislim da se udaljavaš od glavne teme zbog koje je ova objava postavljena. Detalji poput bogatstva u igri nisu relevantni za konkretan problem o kojem govorimo. Bilo bi korisno da ostanemo fokusirani na samu temu, kako bi se ona riješila na najbolji način.

Top Bottom