Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56499
Players nickname
Mihajlo Dark
Administrators nickname
Ognjen Loco
Date
Aug 22, 2025
Time
23:21
Proofs
https://youtu.be/NxgRTDyRb0I

Mihajlo2008

Player
Player
Želim da uložim apel povodom odluke gde sam kažnjen po pravilu GP 6.15. U pitanju je situacija sa mašinom za štampanje novca.
Na snimku koji sam priložio jasno se čuje da sam brojao i organizovao odbranu mašine, a i na snimku druge strane se takođe može čuti moje brojanje. Uprkos tome, poslat sam za kršenje GP 6.15.
Takođe bih želeo da napomenem da igrači koji su došli da kradu mašinu nisu poslati za MG, iako je situacija po meni jasno ukazivala na MG. Smatram da bi i taj deo trebalo da se razmotri radi pravičnosti.
Još jedna stvar koju bih istakao jeste da sam u tom trenutku imao prethodni warn koji je isticao za 2 dana, a sada sam dobio novi warn zbog ove situacije. Voleo bih da mi se ovaj warn skine, jer smatram da je nepravedno izdat, s obzirom na dokaze koje imam.
Nemam nameru da osporavam autoritet admina niti da tražim skidanje admina Ognjenu Locu, već samo da ukažem na grešku i da zamolim da se u budućnosti više pripazi na ovakve situacije, kako bi sve bilo pravedno za obe strane.
Hvala na razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom