U prvom POVu vidite situaciju gdje se vracamo sa nosaca aviona i dolazimo u NG bazu gdje nas docekuje GOV/FIB/LSPD. Pod vodstvom GOV-a, ista lica traže lice pod imenom Seval Murinjo, a uhapsili su lice pod imenom Diego Murinjo koje se takodjer prije toga zvalo kako tvrdi lice Seki Murinjo. Prvi put dok se lice zvalo Seval i promjenilo ime u Seki niko iz vlade niti bilo koje druge organizacije nije bio prisutan jer se desilo u ranim jutarnjim satima. Na drugom POVu kolege iz GOVa ponovo dolaze u NG i govore kako su saznali da je lice Seval Murinjo promjenio ime uz pomoc vece sile (administratora), što ukazuje opet na korumpiranost vlade. Ne postoji nacin da iko iz vlade sazna da je to lice promjenilo ime jer u tom momentu niko nije bio prisutan. Takodjer, promjena imena se ne može ispratiti u logovima organizacije u koliko se mijenja kod NPC-a bez pokazivanja pasoša. U trecem POVu razvili smo još neke teme te je došlo do nesuglasice gdje sam lider GOV-a bez ikakvog IC razloga želi da uvede sankcije NG-u i da zabrani rad vojne policije i da osporava postojeći zakon u kojem je odobreno da vojna policija smije obavljati svoju dužnost. Zakon nije izmjenjen niti poništen te je i dalje na snazi. Takodjer govori kako neće zvati mene licno kao lidera NG-a kako bi me iskljucio u donošenju odluke novih zakona. Znamo isto tako da bi se sproveo neki zakon, potreban je potpis svih državnih organizacija. Time lider GOV-a Sake Sakic ukazuje na Leader abuse + toksičnost.
Obično ne pišem žalbe ali na ovakve stvari ne mogu da se ne požalim i da ne stanem u odbranu svoje vojske. Također molim da se moja žalba razmotri od strane senior admina i viših. Sa poštovanjem, Giovanni Siciliano.
Dokazi:
Obično ne pišem žalbe ali na ovakve stvari ne mogu da se ne požalim i da ne stanem u odbranu svoje vojske. Također molim da se moja žalba razmotri od strane senior admina i viših. Sa poštovanjem, Giovanni Siciliano.
Dokazi:
- - Nalog za hapšenje Seval Murinjo
- - Dokaz da nije uhapšen Seval Murinjo nego Diego Murinjo
- - Dokaz o postojanju zakona vojne policije, koji se nikada nije mijenjao niti je neki drugi zakon stupio na snagu.
- - Ovdje čak i rade MG na departmentu time što spominju event i indirektno prijete i ako nismo dužni da dolazimo na podmornicu.
- Zabrana VP - Ovdje i sami možete vidjeti Leader abuse + Toksicnost
- Nama se nemoj te obratiti ( bez razloga) :) - Također Leader abuse + Toksicnost
- Hapšenje Murinja ng - Ovdje je POV od cijelog hapšenja (Link iz proofs-a)