Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18396
Players nickname
Giovanni_Siciliano
Suspect ID
0000
Date of violation
May 27, 2022
Time of violation
21:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-5QUqY__s

Giovanni Siciliano

Take your time and chill
Player
U prvom POVu vidite situaciju gdje se vracamo sa nosaca aviona i dolazimo u NG bazu gdje nas docekuje GOV/FIB/LSPD. Pod vodstvom GOV-a, ista lica traže lice pod imenom Seval Murinjo, a uhapsili su lice pod imenom Diego Murinjo koje se takodjer prije toga zvalo kako tvrdi lice Seki Murinjo. Prvi put dok se lice zvalo Seval i promjenilo ime u Seki niko iz vlade niti bilo koje druge organizacije nije bio prisutan jer se desilo u ranim jutarnjim satima. Na drugom POVu kolege iz GOVa ponovo dolaze u NG i govore kako su saznali da je lice Seval Murinjo promjenio ime uz pomoc vece sile (administratora), što ukazuje opet na korumpiranost vlade. Ne postoji nacin da iko iz vlade sazna da je to lice promjenilo ime jer u tom momentu niko nije bio prisutan. Takodjer, promjena imena se ne može ispratiti u logovima organizacije u koliko se mijenja kod NPC-a bez pokazivanja pasoša. U trecem POVu razvili smo još neke teme te je došlo do nesuglasice gdje sam lider GOV-a bez ikakvog IC razloga želi da uvede sankcije NG-u i da zabrani rad vojne policije i da osporava postojeći zakon u kojem je odobreno da vojna policija smije obavljati svoju dužnost. Zakon nije izmjenjen niti poništen te je i dalje na snazi. Takodjer govori kako neće zvati mene licno kao lidera NG-a kako bi me iskljucio u donošenju odluke novih zakona. Znamo isto tako da bi se sproveo neki zakon, potreban je potpis svih državnih organizacija. Time lider GOV-a Sake Sakic ukazuje na Leader abuse + toksičnost.

Obično ne pišem žalbe ali na ovakve stvari ne mogu da se ne požalim i da ne stanem u odbranu svoje vojske. Također molim da se moja žalba razmotri od strane senior admina i viših. Sa poštovanjem, Giovanni Siciliano.

Dokazi:

Miljan Angel

From Serbia
Player
Moram da se nadovezem na sve ovo... Zar ljudi ne vidite sta oni rade? Bukvalno zabranjuju NG-u i to malo sto su bili u mogucnosti da rade, ako neko zna kako je biti tamo, to znam ja i cela nasa ekipa koja je provela 4 meseca tamo.. Ljudi iz vlade su korumpirani do zla, to je i vise nego ocigledno, samo me zanima jedno, ko njih toliko stiti i forsira? Da li ste vi realni kome dozvoljavate da se kandiduje uopste? Covek sa 50 kazni iz prethodne vlade, dobio je guvernera i zavrsio na onakav nacin... Pa sta ste ocekivali , da ce mozda posteno da radi? Naravno da nece, nikad... Sake je preuzeo sad, uz to odmah je poveo sa sobom tog guvernera koji je pljackao banku, sta vama to govori? Ako vec nema roleplaya, nemoj da je neko rekao ovde da ja ne znam pravila jer ste vi ti koji ne znate.. Do juce zaustavlja i pljacka ljude na autoputu, danas kandidat, sutra guverner, nemojte da se sprdate vise, niste valjda toliko slepi? Ko je on fakman da dodje i zabrani sve NG-u? Da li vi znate koliko smo se mi zalagali za sve organizacije dok smo drzalu vladu? Na celu sam Viktorom. Cujem ovaj malopre ministar bezbednosti kaze nema vremena da prica svima.. Druze, ti nisi kompetentan za tu poziciju, mi smo imali ministra koji je isao od organizacije do organizacije i nudio se da pomogne svima, nije poenta u naredjivanju ili sankcionisanju, pokusaj da nadjes kompromis, ne mozes donositi odluke sam bez ostalih lidera drzavnih organizacija, nisi ti Bog.. Takodje znam da je isti taj zamenik Matke trazio od jednog clana porodice Hell Orange da napusti trenutnu porodicu i udje u Regroup kako bi dobio posao u vladi... Prestanite sa glupim igrama, niste sposobni voditi vladu, prevelik je ovo zalogaj za vas sitne ribe, prepostite nekome ko zaista zeli i zna da radi svoj posao. Hvala na razumevanju, dovidjenja.

Drac0n

Player
Player
^
Svaka čast na komentaru. Ne znam šta je taj Matke, a i ostali umislili. Pogledajte samo njegovo ponašanje, koje on sam snima i hvali se sa njim. Mogu misliti tek kakvo mu je ponašanje na snimcima koje ne kači, ako ovakve okači.

Snimak 1
Snimak 2

Kidara mala neispunjena našla da uništava ceo server na čelu sa svojom familijom. Blate ovako dobar server. Nije mi jasno kako administracija to dopušta i ko ga štiti. Odlaze sa servera pravi igrači zbog njih.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom