Smatram da je admin pogresio odlukom da odbije zalbu.
DOKAZ GDE JE RECENO DA TEMPLATE POSTOJI LICNO OD LIDERA: znaci kada sam poslao template za biznis 221 bio je okacen.
DOKAZ GDE JE RECENO DA LIFEINVADER NAPISE TEMPLATE NE JAO: , znaci receno im je da oni postave template ako ga biznis broj 221 ne poseduje.
DOKAZ GDE JA PISEM REKLAMU ZA BIZNIS 221:
Znaci Matija ovako, odbijas zalbu uz reci "- ako hocete izraditi template za svoj biznis trebate otici do Lifeinvadera i zatrazit to za, pa onda to platiti," Ako se lider pozalio na admina zbog odluke o prihvatanju predhodne moje zalbe i rekao da sam slao za 211 a ne za 221 i potvrdio da template za biznis 221 POSTOJI, zalba na admina mu je prihvacena sto znaci da template za biznis 221 postoji tako da smatram da si pogresio odlukom.
LINK ZALBE NA ODLUKU ADMINA :Approved - Žalba na odluku admina | Nemanja Obama
Ako template ne postoji zaista hocu da znam zasto je obrisao i ko je to naredio, smatram da je obrisan zbog moje zalbe na njih i da je to samo uzimanje para od igraca.
DOKAZ GDE JE RECENO DA TEMPLATE POSTOJI LICNO OD LIDERA: znaci kada sam poslao template za biznis 221 bio je okacen.
DOKAZ GDE JE RECENO DA LIFEINVADER NAPISE TEMPLATE NE JAO: , znaci receno im je da oni postave template ako ga biznis broj 221 ne poseduje.
DOKAZ GDE JA PISEM REKLAMU ZA BIZNIS 221:
LINK ZALBE NA ODLUKU ADMINA :Approved - Žalba na odluku admina | Nemanja Obama
Ako template ne postoji zaista hocu da znam zasto je obrisao i ko je to naredio, smatram da je obrisan zbog moje zalbe na njih i da je to samo uzimanje para od igraca.