Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Santo Capra
Administrators nickname
Matija Antolicz
Date
May 28, 2022
Time
09:22
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/110573/

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Smatram da je admin pogresio odlukom da odbije zalbu.
DOKAZ GDE JE RECENO DA TEMPLATE POSTOJI LICNO OD LIDERA: znaci kada sam poslao template za biznis 221 bio je okacen.
DOKAZ GDE JE RECENO DA LIFEINVADER NAPISE TEMPLATE NE JAO: , znaci receno im je da oni postave template ako ga biznis broj 221 ne poseduje.
DOKAZ GDE JA PISEM REKLAMU ZA BIZNIS 221:
Znaci Matija ovako, odbijas zalbu uz reci "- ako hocete izraditi template za svoj biznis trebate otici do Lifeinvadera i zatrazit to za, pa onda to platiti," Ako se lider pozalio na admina zbog odluke o prihvatanju predhodne moje zalbe i rekao da sam slao za 211 a ne za 221 i potvrdio da template za biznis 221 POSTOJI, zalba na admina mu je prihvacena sto znaci da template za biznis 221 postoji tako da smatram da si pogresio odlukom.
LINK ZALBE NA ODLUKU ADMINA :Approved - Žalba na odluku admina | Nemanja Obama
Ako template ne postoji zaista hocu da znam zasto je obrisao i ko je to naredio, smatram da je obrisan zbog moje zalbe na njih i da je to samo uzimanje para od igraca.

Beli Johnson

Player
Žalosno kakva organizacija
Vise je do lidera nego do organizacije iskreno, jos decko uzme napravi se pametan i stavi na discordu da mogu samo [rijatelji da mu pisu i kako posle da resis ovako nesto nego da okacis na forum

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Imate li neki dokaz kad ste platili template i gdje vam je lider rekao koliko dugo ce vam template biti aktivan?

Beli Johnson

Player
Imate li neki dokaz kad ste platili template i gdje vam je lider rekao koliko dugo ce vam template biti aktivan?
Template nisam platio kao što može da se vidi pitao sam da li Template postoji za taj biznis lično lidera mogao je sam da kaže da ako sam ja nov vlasnik tog biznisa da će mi Template biti obrisan i da ću morati da platim za novi

Beli Johnson

Player
I plus Ivkezz je rekao da oni smisle sami smisle template i postave ga.

Mujo Simba

Kad se vlasnik biznisa promjeni do lidera je da li ce on vama ostaviti template ili ne. S obzirom da ja trenutno gledam i da template-a nema niti je aktivan znaci morate odici u redakciju i u dogovoru sa liderom platiti za template da vam se napravi, i da vi potvrdite da se slazete sa templatemom koji su vam oni napravili ili da vi napravite svoj i posaljete lideru na provjeru. Ova zalba je odbijena. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom