Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6969
Players nickname
Duki Ashford
Suspect ID
2318, 1004
Date of violation
Aug 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

stefaan

Player
Player
brate mislio sam da odgovorim al samo ukljuci mozak, pogledaj montazu opet videces i tresenje ruke i flikanje i hitanje kroz bush i sve kao u svakoj drugoj montazi, to sto sam bolji bez cita nego neki sa citom, ne znaci da citujem
sta cemo za onu montazu gde ti se vidi silent i gde si rekao da si je povukao jer nisi znao da ti se vidi?

Konstantin Gracanin

Player
Player
sta cemo za onu montazu gde ti se vidi silent i gde si rekao da si je povukao jer nisi znao da ti se vidi?
apsolutno to sto si rekao, skripta je taj event zabola i ostao je silent, cim sam skonto montaza je povucena, jer ne podrzavam citere ni u kakvom smislu i to je gnjidarski sto sam radio, imo sam svoje razloge ali je gnjidarski, ti radis isto to samo 3 put gore i neces cak ni da priznas... tako da bolje komentarisi sebe nego mene

Anty

Player
Player
apsolutno to sto si rekao, skripta je taj event zabola i ostao je silent, cim sam skonto montaza je povucena, jer ne podrzavam citere ni u kakvom smislu i to je gnjidarski sto sam radio, imo sam svoje razloge ali je gnjidarski, ti radis isto to samo 3 put gore i neces cak ni da priznas... tako da bolje komentarisi sebe nego mene
reci da si AI bez da kazes da si AI

stefaan

Player
Player
ne podrzavas citere? a koristis skriptu, funny

mrsogfa

Player
Player
druze opusti se igraces jos malo na 1004 i tjt taman da se pohvalis da si uzeo sezonu koja nije bila ni legalna igranje teritorija sa igracima koji su koristili pomagala samo okace montazu da su uzeli sezonu u blodsima i to da sakrivaju trigger,aimbot i te price tako sto ubace hit efect veci od turfmapa i da se pohvale jer sam ilegalnim putem pucanja uzeo sezonu. Prvo odigraj lepo na svom accountu bez pomagala a ne na kupljenom itd...

stefaan

Player
Player
druze opusti se igraces jos malo na 1004 i tjt taman da se pohvalis da si uzeo sezonu koja nije bila ni legalna igranje teritorija sa igracima koji su koristili pomagala samo okace montazu da su uzeli sezonu u blodsima i to da sakrivaju trigger,aimbot i te price tako sto ubace hit efect veci od turfmapa i da se pohvale jer sam ilegalnim putem pucanja uzeo sezonu. Prvo odigraj lepo na svom accountu bez pomagala a ne na kupljenom itd...
gde je tvoja sezona?

Konstantin Gracanin

Player
Player
odigrali su 2 turfa sta si se nadrazio, tehnicki ni jedan turf nismo winali sa njima posto smo na 0 danas, sta cemo sa ostalim teritorijama?
ostale teritorije zahvali svom, cassianovom, antyjevom, paul-ovom citom. i bezbroj stranaca koji dodju odigraju winaju svi vas isprozivaju i vi ih kikate

Anty

Player
Player
jesi ljut?

Pain_1312

Player
Player
Hvala vam sto ste nas toliko nasmejali to je jedino sto je dobro ovde

Ban Evejder citer kaci Ban Evejdera citera pa ovo nema nigde i jos se svadjaju ko ima cit ko nema hahahah ovaj jos napise POSTOVANA ADMINISTRACIJO pa ti druze ne znas sta je postovanje HAHAHAHAH ti bas postujes administraciju imas 500 acc ne znas gde si konja svezao ajde ovaj barem ima par komada nista spec hahaha napravite jos koji cisto da nastavite da igrate posteno :D

koga boli kurac i da uzmete sezonu realno :D treba da bude sramota ove lidere a i ove lidere neformalnih sto dovode ovde i dopustaju raznim citerima iz pakistana da kvare igru ostalim igracima ... realno mislim da treba da se snimi glava tokom igranja a ne treskavac ...

Watch Kimi Rubiroza voli da se pravda da nije citer | Streamable bolje obrisi montaze nemoj se sramotiti

KONTE

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Obijeno.
Vec postoji zalba na ovaj ID,sacekaj odgovor tu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom