LUD LUDJI KONTELOL LOL LOL
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!LUD LUDJI KONTELOL LOL LOL
meni samo najjace kako je stavio skriptu preko ekrana da izgleda kao da je na share-u a vidi se da je drugi tab zbog frame limitaSledeci put vezbajte jos malo video editing, ili platite malo boljeg editora
Na taj serveru nisam nikad, usao niti cu uci
Snimi moj Discord ID i nije nikakav problem, kao trece evo ti kako treba da izgleda real screen mog pova, pa kad radis nemoj da budes toliko smotan i skloni ovo da vozim auto dok stojim AFK, i barem nasteluj sve lepo, pa onda okacia ne stigao si do pola pa onda kacis hahaha.....
Mozes iskoristiti ovaj video, da mozes bolje da napravis
Mislim ne kazem da je lose uradjeno ali vidi se sitnice neke koje morate da poradite jos malo....
Takodje kad ALT Tabas igricu, ne mozes da pomeras u igrici nisan, kao na snimku, vidi se Nisan misa da pomeris ovo Admins Around You, i u isto vreme pomeras karaktera ING, to je verovatno snimljeno dok sam sherao u familiji screen, pa dodano kao da ima cheat.. Mada svakako, morate jos vezbati
Evo vam primer kako treba da izgleda pov, pa odradite malo bolje, bez ovoga za Voznju Auta, ili ti Speedometra dole u desnom uglu.![]()
![]()