Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration PG + CR | 60808, 47852, 47752

Your ID
59674
Players nickname
Mikaly Haze
Suspect ID
60808, 47852, 47752
Date of violation
Aug 25, 2025
Time of violation
01:30
Proofs
https://youtu.be/-JJ5FFy1hvI

Mikaly West

UbišeMiMclarena
Player
Drug i ja se lagano vozimo sa offroad dzipovima, od jednom se pojavljuju ovi momci i bez ikakvog upozorenja i bez ikakvog razloga nas pocinju udarati kolima.
Na snimku se jasno vidi da igrac (60808) udara moj auto sa strane, nakon toga igrac (47852) se zabija u mene.
Odmah sam video da im je namera da me izudaraju svi kolektivno, te sam poceo da ih izbegavam, nakon toga na snimku (vreme: 0:21s) se jasno moze videti kako igrac (47852) leti sa autom, posle njega se jasno moze videti igrac (47752) kako pokusava da me udari i auto mu se pretvara u avion. Da se razumemo nisu nam dali nikakvo UPOZORENJE zasto to rade.

Vin Turbo

Player
Player
Ja sam igrač 47752, zahtevam početak cele situacije pre nego što ste skrenuli u tu ulicu ha Inhuman Labaratoriji. Da se vidi zbog čega smo vas jurili, pre nego što ste došli smo kidnapovali i opljačkali vašeg drugara, i posle ste vi i još dva drugara došli po njega iako smo mu oduzeli komunikaciju. (Kako?)

Početak situacije postavite obavezno, nemate vi nikakav razlog da se nalazite kod Labaratorije, a posebno nas 5. sa crnim autima koji vas jurimo.

Situacija je počela još na autoputu, nego se vi vraćate stalno i izazivate.

Alexios Santos

Player
Player
Pa ovo nije pocetak a drugo ti radis PG vozis auto limuzinu 100km/h offroad putem a ostali koji te jure sa dzipovima mogu ici offrad a ti ne
dobices kaznicu za PG i ovo nije pocetak situacije i ako te neko jednom udari nije CR ADMIN mora traziti pocetak situacije jer je ovo onda nevalidno nema pocetka kako je pocelo ovo mozda se vide i tvoje greske ti pokusavas izbeci RP situaciju ako ovo izacujes ...

Alexios Santos

Player
Player
Znam, samo cekam veruj mi 😅
Usrali ste se pa kacite jer vas cepamo tisina ajde kukaj a druga sam ti snimaio za G.P 3.2 onog sto ste dosli da ga spasite
ti si stvarno ne znas pravila na 0: 21 ID 47852 se u udario u drvo i ti kazes PG jaoj uzas
47752 te je promasio i sleteo sa puta je sto nije PG hahaha ne izmisljaj pravila..
Nemas pocetak situacije

Last edited:

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije

Imate rok 8 sati

Top Bottom