Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

mateo3110

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateo
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7-10h
5. Vaš Discord: mataormata
6. Vaše in-game ime: mata presidente
7. Vaš ID: 76064
Dodatne informacije
1. Lider za:
National Guard
2. Zašto želiš biti lider ove organizacije?
Iskreno, nikad prije nisam bio lider ni jedne organizacije na serveru i ne poznajem nikoga iz ekipe. Prijavljujem se jer želim nešto novo, izazov i iskustvo. Smatram da je ovo prilika naučiti raditi sa ljudima, usavršavati se i dati svoj doprinos. Motiviran sam, imam volje puno učit i trudit se oko svakog člana tima. Cilj mi je složiti pozitivnu ekipu, potaknuti radnu atmosferu i dignuti kvalitetu RP-a.
NG mi je zanimljiv jer je jedna od najvažnijih organizacija za server - bez National Guarda nema podrške za ostale frakcije i cijeli RP je slabiji. Želim biti dio toga i stvoriti što bolji RP, da svima bude zabavno i zanimljivo.
3. Tvoj prijedlog za poboljšanje RP-a u NG-u
• Svaki novi član trebao bi imati barem 5 IC godina i najmanje 14 OOC godina, a svi bi prolazili provjeru kod prijema.
• Bitno mi je da ekipa bude poštena, motivirana za suradnju, i da nema nepotizma ni privilegija - svatko ima jednaku šansu.
• Svaki član prolazi obuku, dobi rang “Vojnik na obuci”, a nakon toga ide dalje prema redovnim dužnostima.
• Vojna Policija neka pazi na red i disciplini, svi propusti ili krađe odmah će se sankcionirati.
• Najbolji RP i najteže akcije neka radi Kobra ekipa, a ulazak u njih ovisi o stručnosti i spremnosti.
• Moj cilj je napraviti zdravu ekipu, dovesti roleplay na višu razinu i motivirati članove da pridonose serveru.
Rankovi:
• General
• Zamjenik Generala
• Brigadni General
• General Major
• Pukovnik
• Zapovjednik Kobri
• Zapovjednik Vojne Policije
• Zamjenik Zapovjednika Kobri
• Zamjenik Zapovjednika Vojne Policije
• Kapetan
• Pukovnik
• Kobra SSJ
• Vojna Policija Senior
• Kobra Senior
• Vojna Policija Junior
• Kobra Pilot
• Kobra Junior
• Potpukovnik
• Zastavnik
• Kaplar
• Vojnik I Klase
• Vojnik II Klase
• Vojnik III Klase
• Vojnik Senior
• Vojnik Junior
• Vojnik
• Vojnik na obuci
• Vojni Rok
• Suspend 48h
• Suspend 24h
Sretno ostalim kandidatima i fala što ste pročitali moju aplikaciju!

Top Bottom