Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
74173
Players nickname
Andrej Verstapen
Suspect ID
73635
Date of violation
Aug 24, 2025
Time of violation
2:58-2:59
Proofs
https://youtu.be/kg9Yc9TemJY

Andrej Ticke

Player
Player
U snimku se vidi da sam ja krenuo da brojim igracu 47035 i on se udaljio i ja ga nisam pucao medjutim igrac 73635 je dosao ni odkud i krenuo da me puca bez brojanja a kada se moji drug fokusirao na njega igrac 47035 mi je dosao iza ledja i ubio me. Ja samo da napomenem da mi je izletela uvreda prema njegovoj majci ALI to nisam rekao in-game tako da se nadam da to nece praviti problem cak sam i pitao admina Djordjeta Sapphiree i rekao mi je da ne bi trebalo da pravi problem.
Hvala i uzivajte u ostatu dana.

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Prihvaceno

-ID 73635 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
-ID 74173 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
-ID 47035 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
-ID 74906 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
  • Generalno Pravilo 6.15
  • Prije : Oba igraca koja su u Roleplay situaciji moraju da daju uslove i broje 5s,
  • Od sada : Igrac koji prvi da uslov i izbroji 5s cim krene da puca , druga strana ima RP razlog automatski da se brani naravno stime da je RP razlog prvog igraca bio validan poput panela , kradja auta , kradja masine isl,
  • Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom