Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za National Guard I Okky Choppa

Status
Not open for further replies.

Okky Fedorov

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 6+
5. Vaš Discord: squicyx
6. Vaše ingame ime: Okky Choppa
7. Vaš ID: 66607

Dodatne informacije

1. Lider za:

NG (National Guard)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Bio sam u Vojsci dugo vremena i skoro celo vreme sam držao poziciju HC-a. Vodio sam akcije, pomagao kolegama, držao obuke i znam kako sve funkcioniše. Smatram da sam dovoljno iskusan i upućen da vodim Vojsku na pravi način. Takođe, oko sebe imam spremne i proverene ljude u koje imam puno poverenja i koji bi pomogli da Vojska bude jaka, aktivna i ugledna organizacija.

2.2
Želim da sa novim regrutima prolazim sve stvari temeljno i polako. Do sada su mnogi lideri radili obuke površno i zato novi pripadnici NG-a ne znaju šta treba da rade. Ako postanem lider, potrudiću se da svaki regrut tačno zna svoje zaduženje, pravila i kako da se ponaša.

2.3
Mislim da mogu da budem odličan lider i da dignem Vojsku na veći RP nivo nego što je do sada bila. Hoću da napravim organizaciju koja će imati disciplinu, red i dobru atmosferu, ali i da svima bude svima zanimljivo da igraju i uče.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Promeniću način na koji se obučavaju regruti. Trenutno se mnogima objasne samo osnovne stvari, a posle ne znaju šta rade. Ja bih organizovao temeljne obuke gde bi novi članovi naučili sve što im treba od pravila, ponašanja u akcijama, do patrola i zadataka u bazi.

3.2
Planiram da pojačam aktivnost vojnih patrola i vojne policije. Želim da uvek imamo ljude na terenu koji proveravaju da li su članovi na svojim smenama i da patroliramo po gradu kako bismo pomagali kolegama i čuvali red. Već imam spreman tim ljudi za ove zadatke.

3.3
Sprečiću korupciju i krađu opreme unutar organizacije. Želim da svi članovi znaju da mogu da veruju jedni drugima, jer samo tako Vojska može da funkcioniše kako treba.

3.4
Organizovaću više RP događaja i zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama kao što su LSPD, FIB i GOV. To će doneti bolji RP, veći ugled za Vojsku i naravno više zabave samoj organizaciji tj njenim zaposlenicima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom