Na samom pocetku RS1 servera, poceo sam igrati sa drugarom ali samo par sati i onda sam odustao I vratio se na EN1 server, par meseci unapred EN1 account mi je bio hackovan i bannovan sam zbog GR 1.1 ali nakon objasnjenja da nisam prekrsio ovo pravilo unbannovan sam. Svo to vreme nisam se vracao na RS1 sve do danas kada sam odlucio da probam igrati opet na RS1 server u i tek sad sam primetio da sam banovan zbog GP 1.1, voleo bih ako bi postojala mogucnost da se sagleda moj account jer znam da nisam prekrsio ovo pravilo i mislim da je u istom periodu kada je moj EN1 account hackovan, takodje i moj RS1 account hackovan ali kao sto sam vec napomenuo, to nisam primetio sve do danas kada sam se probao ulogovati na account.
Obratio sam se sefu administracije EN1 jer sam zbog razloga sto nisam ogroman period igrao na RS1 zaboravio svoj ID i svoje ime na istom, I voleo bih ako postoji mogucnost da mi pomognete da vratim svoj account.
Hvala unapred.
Obratio sam se sefu administracije EN1 jer sam zbog razloga sto nisam ogroman period igrao na RS1 zaboravio svoj ID i svoje ime na istom, I voleo bih ako postoji mogucnost da mi pomognete da vratim svoj account.
Hvala unapred.