Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za National Guard | Caki Black I 41740

caki2244

Player
Player
Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Prosjek online po danu: 6-9h
5. Vaš Discord:caki2244
6. Vaše ingame ime: Caki Black
7. Vaš ID: 41740

Dodatne Informacije

1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1Imam dosta iskustva kako u ovoj organizaci tako i u ostale imam takodje iskusan tim koj bih mi pomagao oko organizacije i oko akcija takodje imam dosta clanova koj bih usli da pomognu i da pobiljsaju rp tako ovoj org tako drugim organizacijama i igracima kapije bih uvek bile popunjene kako sam reko da svako ima svoje zaduzenje gledalibih da ostale organizacije uvek imaju municije na stanju ako nemaju dogovorili bih se za vreme mesto.

2.2Sto se tice organizacije gledao bih da clanovi budu sto vise aktivni sto se tice uslova da se pridruzu National Guard da imaju minimalno 7 Godina IC sto se tice OC samo da imaju kulturu i ponasanje ,da nemaju tetovaze na ruci,glavi, da imaju cist dosije,i da imaju volju i trud za radom svaki cin bi imao svoje zaduzenje i ima li bih sto vise regrutacija da se gradjani mogu pridruziti i oprobati u ovom poslu takolje imam ljude koje prate aktivnosti i po tome dobijaju bonuse,cinove.

2.3Moj cilj kao Leader National Guard je da odrzim sto vise dogadjaja regrutacija i vojnih roka Kada prodjete ispitivanje dobijate cin Vojnik na obuci de morate preci svu obuku de dobijate Vojnik Junior pa dalje napredujete po svoj cin Ako bih se hteli pridruziti nekom sektoru morate pitati vodju tog sektora de morate proci testitanja za taj sektor moja organizacija bih imala sektor vojnik u tom sektoru ste vojnik i stoite na kapi Kobra sektor Kobra sekror sluzi za vece upade u Vojnu bazu 10-10 taj za taj sektor ima nadredjeni de on moze da vas doda u taj sektor ali morate prvo proci testiranja.

Regrutacija:
Regrutacija se odrzava od 3-4 puta nedeljno da bih se svi koj zelu mogli pridruziti.

30.General
29.General Pukovnik
28. SVR Sluzba
27.General Major
26. Senior Marsal

25.Narednik
----------HIGH COMMAND----------
24.Komadant Kobre
23.Komandant Vojne Policije
22.Zamenik Komadanta Kobre
21.Zamenik Komadanta Vojne Policije
20.Marsal