Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71826
Players nickname
Enzo Brown
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Aug 25, 2025
Time
21:50
Proofs
https://ibb.co/spVkMwLq

Saqe

Player
Player
Poštovana administracijo,ovim putem želim da se iskreno izvinim zbog kršenja pravila G.P. 1.1 dana 25.08.2025. Tom prilikom sam dobio ban, i u potpunosti razumem odluku administracije. Ipak, želim da napomenem da mi nije bila namera da prekršim pravilo i da duboko žalim zbog toga što se dogodilo.
Još jednom se iskreno izvinjavam zbog svog postupka. Moj Social Club nalog na kojem je napravljen nalog jeste: Mateja76.
Ukoliko postoji mogućnost da dobijem drugu šansu i da mi se ukine ban, bio bih veoma zahvalan. Mogu da obećam da se ovakvo ponašanje neće ponoviti ubuduće. Takođe, prihvatam, Money Wipe-a kao vid odgovornosti za prekršaj.
Hvala vam na razumevanju.
Evo i dokaza da imam pristup nalogu.
Desktop-Screenshot-2025-08-26-13-24-53-96.png

Saqe

Player
Player
Nisam znao sta znaci Money Wipe-a, mozete pogledati logove da nisam imao vise od 7m.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da li potvrdjujes da ces da nastavis da igras na Social Clubu Mateja76 ?
Da li prihvatas Money Wipe ?

Saqe

Player
Player
Da li potvrdjujes da ces da nastavis da igras na Social Clubu Mateja76 ? DA
Da li prihvatas Money Wipe ? DA

Saqe

Player
Player
Hvala vam puno što ste uzeli u obzir moj zahtev i što ste mi pružili priliku da se obratim. Iskreno se nadam da ću uskoro dobiti unban i dokazati da sam naučio iz prethodne greške. Još jednom hvala na razumevanju i uloženom vremenu.

Saqe

Player
Player
Moja greška ne prihvatam many wipe, ja dbojih 4,5 miliona koje imam sam ja zaradio putem fabrike i evenata ostalih a social club prihvatam da igram na svom:Mateja76

Status
Not open for further replies.
Top Bottom