By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i sta je ovo vidi se kako te auto brzi udario jer si sporo vozio a nesto ti glasic drhti kad nas vidis nije cr ovo je tunel a ti vozio sporo i to je to CR je car ramming namerno udranje voziom vise puta kao ono sto vi radite znaci pucamo se kao sto kazes na klipu bilo je 10-10 vas smo lagano iscepalipov 2
Gde pise da ne sme i sta tacno ne sme xaaxax ajde pametni nemoj da mi izmisljas pravila kad gubis svi vi tako radite cokolino PD deca mala trazite da se jurmimo i kad vas iscepamo onda admin admine zovete admine koje znate da nas kaznjavaju juce je nas covek dobio za fear bez razloga a admin kaze rekao policajac da stanete i vi niste hteli to je fear to nije fear nego admin abyse stize kazna i za tog admine a ti ..cuti samaramo vas svako vece idi te na farmu skupljajte semenke ajde niste vi za PD mi vas ne kacimo vi nas kacite jer vam krivo moze da igramo bez kacenja ima vas vise i nista nam ne mozete al sad cu i ja vase greske da okacim cek pa ja imam sve snimke...Dobro je baki, nemoj se pravis pametan, pricas o roleplay koji vi sami ne znate kako ide. Jedino u glavi vam je da nabijete warn na state. Prvo i osnovno ne smete to u tuneli raditi.
Sjebo si se cuje ti se brze brze vracaju se ka tebi znaci nije pocetak situacije Dovidjena prijatno ..pov 2
Bakice prica se na radio, helihopterska je potjera. Sta ti nije jasno, bogdan vas prati sa heli. A to sto pucate vi na heli dok je u vazduhu to ne bi ja da uvlacim. Ako vratim snimak 20 min nazad ne znamo sto prvo ste prekrsili jer ste sve moguce prekrsili.Sjebo si se cuje ti se brze brze vracaju se ka tebi znaci nije pocetak situacije Dovidjena prijatno ..
zalba ce biti rejceted
niste poslali snimak od pocetka situacije kako ste stupili u kontakt sa igracima
poslali ste samo jedan isecak akcije .
VI krsite MG u snimku se cuje da igrac Bogdan Nastic kaze na radio org pucaju pucaju i prica lokaciju gde se nalaze igraci ali on nije sa njima
gleda share od ovih sto ne umeju da uhapse i prica gde su mafijasi tako da to je to njihova org krsi pravilo MG ovo je za kaznu mesanje oc i ic razgovora.
nema heli ovde ne gubi se glup si dobicete za MG sva 3 a to je 3+1 warn na sahp org glupi ste deco imam i ja taj snimak nema helija nigde bio je dole kod zatvora i posle ne moze da nas sustige tisina sjebali ste se gledaj sad kako dobijate kaznu o boze self report za SAHP uzas i da je bio sa helijem ne bi video niti cuo ko na koga puca vidis kako lazes sram te bilo dete malo spremaj se za skolicu uskoro ajdeBakice prica se na radio, helihopterska je potjera. Sta ti nije jasno, bogdan vas prati sa heli. A to sto pucate vi na heli dok je u vazduhu to ne bi ja da uvlacim. Ako vratim snimak 20 min nazad ne znamo sto prvo ste prekrsili jer ste sve moguce prekrsili.