Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33702
Players nickname
Pleegounder Fraud
Administrators nickname
Toni Vercetti
Date
Aug 28, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_zX9C0W2PyI

Josip Selimović

Player
Player
Dobro Vecer Administracijo.
Dobio sam danas ban za PC check, nista mi nisu pronasli ilegalno nakon duze provjere. Admin se na pocetku PC ckecka drao
i odbrojavao mi je 5 sekundi za svaku glupost. Admin nije trazio pristup kompu preko AnyDeska vec je sve radio preko mog shera na DC na Grand serveru. To mi je bilo odmah sumljivo jer se to tako ne radi, sa Adminom sa prosao sve sta mi je govorio da otvorim i nije nasao nista. Nako duze provjere ulazi u moj privatni chat za koji sam mu naglasio da su mi passwordi i e mailovi tamo. Nakon sto mi je zepretio bleklistom ako ne otvorim chet za 5 sekundi ja sam to uradio jer moj main acc meni jako mnogo znaci.
Otvorio sam chat u kojem su se nalazili privatne poruke i jutube klip gde neko pokazuje svoj redux koji u opste nije ilegalan i klip koji ja nikad nisam otvorio na svom kompu.
Takodjer bio je download link od tog reduxa na koji nisam ulazio i koji nikad nisam skidao. U naslovu videa je pisalo cheat❌skill✅ kojeg je admin pogresno skonto i pitao me zasto gledam cheat montazu. Fino sam objasnio da to ja nisam gledao i da to uopste nije cheat montaza vec je to neki lik koji pokazuje svoj redux koji trenudtno igra na Engleske servere i nije banan za svoje reduxe. Ostavit cu link od tu montazu u Proofs.
Bio je jos jedan Admin sa nama u vojs koji je vidio da nemam nista ilegalno na kompu te je rekao da nemam cheat.
Mislim da Admin nije dovoljno iskusan da prepozna sta je cheat montaza i da ne zna prepoznati sta je cheat.
Zamolio bih da se provjeri njegov pov sa pc checka zbog njegovog ponasanja i da se provjere njegovi dokazi jer ocigledno sam moro biti banan jer razlog koji su mi da li za ban nije dovoljan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom