Samo da naglasim pisem sa drugovog forum naloga. Evo da se javim povodom bana – znam zbog čega je došlo do toga i okej mi je. Ako mislite da vrijedi skinuti ban, super. Samo da kažem da sam shvatio situaciju i da mi je zapravo svejedno kako odlučite ali kad pogledam ko sve igra mislim da sam lagan sto se tice unbana ko sigma. Inace ovo nije moj forum nego forum mog dobrog druga sigme koji je isto popio ban za evade, a reko sam burazeru to da ne radi. Mislim da zasluzujem unban pre svega zato sto doprinosim samom serveru, takodje sam se pridrzavao skkoro svih pravila. Takodje sam naucio dosta stvari Administratore da sada ne navodim imena njih. Drug Kai mi je pokazao koji sve likovi igraju i Ima likova koji ulože više truda u glumu mafije online nego u vlastiti život, nzm cemu to al ako im odgovara dobro. Iovako bi bas rijetko ulazio na sam server, ali ipak bi bolje igrao na serveru od tih ljudi. Takodje ima dosta evadera i mislim da ste svesni toga, ali mi se neda to radit pa reko da postavim zalbu . Nadam se opasnom unbanu jer nisam nista strogo prekrsio.