By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Alo nemoj zero kocuuPostovanja administracijo mislim da je krajnje vreme da banujete ovog decka za konstantno krsenje pravila.Stavicu neke zalbe koje su mu prihvacene vecinom je to G.P 6.15, MG,G.P 3.1,G.P 3.2 i G.P 4.1 jer ocigledno mu nije bilo dovoljo da ima main i twink pa je napravio jos jedan acc
Approved - G.P 6.15 | 12404
sve se vidi u pov-u ova njegova mi istrcala slucajno je udario ovaj krenuo da pucagta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 12404
sve se vidi u pov-u ova njegova mi istrcala slucajno je udario ovaj krenuo da pucagta5grand.com
Approved - P.D. 1.18 | 27878
Decko je usao sa strane auto puta gde ne sme da se ulazi.gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 I ID 12404
Jer sam odbila da prodam,on je rekao hurensohn na njemacki to znaci son of a bitchgta5grand.com
Approved - BA | La Fuente Blanca Family
Ocu da vidim pov kako su se spavnali u sred zonegta5grand.com
Approved - G.P 1.1 G.P 1.4 G.P 1.8 G.P 1.7 I 12404
Sumnjam da je igra prekrsio navedena pravila.gta5grand.com
Approved - G.P.3.2.+G.Z.1.1. ID | 4876 + ID | 12404
kao sto se vidi na POV posle Bizzwara je ispred bolnice psovao roditelje tacnije majku vise puta i pucao van GZ i ID | 12404 je isto psovao majkugta5grand.com
Approved - RDM i pokušaj pljačke u GZ | ID: 24965, 12404
Dodem u svoj store da kupim ranac i dva dječaka hoce da me robaju.gta5grand.com
Approved - FailRP | Renegades
Sve se vidi... Prvo dolazi sa auto i radi CD, nastavlja situacija sa Mass MG, FailRP odgovara mi na non-RP, salji mi zahtev za porodica (sa tim je saznao da nisam u nijedna porodica) i nakon sto odbijem me pita dal treba porodica, jos na to radi KRP satim sto zove admin i ispred admin-a...gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I G.P 3.2 | 12404
Sve se cuje psuje majku pa posle govori da sam romske nacionalnosti evo i drugi link vredjanjagta5grand.com
Approved - P.D 1.2 | Yakuza
bio sam tu posle raida, niko ih nije dirao samo su krenuli da se glupiraju 35982 broji 5 sekundi posle raid i puca, nije ni brojao kako treba a i ne sme da se puca 5 min nakon istog.... 32317 isto puca ali bez brojanja 12404 isto tako puca bez brojanja sve ostalo imate u povgta5grand.com
To je to od zalbi sto su mu prihvacene i mozete da pogledate ingame ima jos mnogo kazni...