Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
35834
Players nickname
Deda Hey
Suspect ID
41759
Date of violation
Aug 29, 2025
Time of violation
22.24
Proofs
https://youtu.be/p_sHHXRWyWs

Deda Detlic

Player
Player
Igrač 41759 dobija naređenje u prisustvu 3+ radnika Vlade u neposrednoj blizini da izađe iz vozila ali on krši FearRP i počinje nama da broji, te nakon toga pobegne na brdo.
Molim da se igrač kazni, obzirom da ne poznaje pravila.

Hvala

Alexios Santos

Player
Player
Malo je ovo slelf report 41759 i moja cela ekipa je tebe zaustavila nas 6 tu stojimo oko tebe i ja tebi kazem da izadjes ti krsis pravilo ne ja me mozes da me zaustavis a nas 6 stojimo kada su tvoji dosli ja sam otisao i ono nije cr nego se lik udario slucajnl u mene vozim g klasu koju ti nemas i ona moze ici off road zalis se jer ste nesposobni da nas uhapsite da sam pogresio admin bi me odma kaznio al pazi ti dobijas self report za ovo pazi samo ahahah...

Alexios Santos

Player
Player
Ne mozes da kazes izadji iz vozila za sta imas policijsku poruku onda je salji ali visa sila je bila tu i vas nije kaznila ovo sad ide za warn vas jer vas admin nije kaznio za cr auto je udario u g klasu sta trazi pd vozilo off road. Ej dodjes kod nas 7 vas dvoje i tevi ja kazem napusti vozilo i brojim ti a ti mene kacis za to ahaha to sto vas neko slagaobda kada kazes izadji i neko ne izadje nije fear osim kada ne zaustavite to vozilo... a nas je bilo 7 a vas 2 pa vi ste uradili fear plus fail i plusa admin vas nije kaznio ne znam kako samo ?

Alexios Santos

Player
Player
Deda ti kad si bio admin ti si pomagao state org da nas prate pa si dobio kick iz admina jel si zaboravio to...

Deda Detlic

Player
Player
Deda ti kad si bio admin ti si pomagao state org da nas prate pa si dobio kick iz admina jel si zaboravio to...
Sinek... lupaš kao maxim... ako znaš za taj termin...
Deda nije nikada bio u adminima ;)
Druga stvar... vezana za ovu IC situaciju... nas je tu bilo bar osmorica... a gro ovih ostalih ljudi koji su bili sa strane nisu bili tvoji, ili bar pokazi pov da jesu.
Ja ti kazem napusti vozilo, a ti krećeš nama da brojiš? a nas trojica u kolima i onda pobegneš :D

Ti si sinek komedija...

Alexios Santos

Player
Player
Sinek... lupaš kao maxim... ako znaš za taj termin...
Deda nije nikada bio u adminima ;)
Druga stvar... vezana za ovu IC situaciju... nas je tu bilo bar osmorica... a gro ovih ostalih ljudi koji su bili sa strane nisu bili tvoji, ili bar pokazi pov da jesu.
Ja ti kazem napusti vozilo, a ti krećeš nama da brojiš? a nas trojica u kolima i onda pobegneš :D

Ti si sinek komedija...
Pa to su nasa vozila admin moze da proveri to za to je placen a druga stvar ja sam prvi tebi rekao da izadjes i brojao.
Aj ovako ako ces po roleplay-u nisi mi poslao poruku da stanem. Zatvoreni ti prozori, dok je moj otvoren jasno se vidi
Znaci nisi mi rekao i dobijas za fail sinko a ja ne dobijam nista jer mi otvoren prozor i moji ljudi su tu tvoji su kasnije dosli sto se vidi na mapi i nisi mi slao policijsku poruku sto je isto fail bolje brisi ovo al ne moras dobices kaznicu lagano ... pa nisam ti ja oni klinci mi vam ovde pravimo roleplay koji vi nemate a vi se samo zalite

Deda Detlic

Player
Player
Pa to su nasa vozila admin moze da proveri to za to je placen a druga stvar ja sam prvi tebi rekao da izadjes i brojao.
Aj ovako ako ces po roleplay-u nisi mi poslao poruku da stanem. Zatvoreni ti prozori, dok je moj otvoren jasno se vidi
Znaci nisi mi rekao i dobijas za fail sinko a ja ne dobijam nista jer mi otvoren prozor i moji ljudi su tu tvoji su kasnije dosli sto se vidi na mapi i nisi mi slao policijsku poruku sto je isto fail bolje brisi ovo al ne moras dobices kaznicu lagano ... pa nisam ti ja oni klinci mi vam ovde pravimo roleplay koji vi nemate a vi se samo zalite
GOV vozila bate... ne mogu da šalju poruke... Ja sam došao sa 8 ljudi sa MR koji smo radili i kako smo krenuli poslednji, tako smo poslednji i stigli...

Alexios Santos

Player
Player
GOV vozila bate... ne mogu da šalju poruke... Ja sam došao sa 8 ljudi sa MR koji smo radili i kako smo krenuli poslednji, tako smo poslednji i stigli...
Ti kao gov nemas prava da me zaustavalj ajde ne budi smesan cim nemas policijsku poruku ne moram da pricam sa tobom...

Deda Detlic

Player
Player
Gde si ti to pročitao? Piše li to negde u pravilima? Ja kao GOV mogu da te zaustavim, legitimišem i privedem ako vidim da radiš krivično delo. A ako se nalaziš u grupi ljudi koji ga rade, isto tako mogu i tebe zaustaviti. Ti da si bio čist nisi se imao čega plašiti...

Alexios Santos

Player
Player
Gde si ti to pročitao? Piše li to negde u pravilima? Ja kao GOV mogu da te zaustavim, legitimišem i privedem ako vidim da radiš krivično delo. A ako se nalaziš u grupi ljudi koji ga rade, isto tako mogu i tebe zaustaviti. Ti da si bio čist nisi se imao čega plašiti...
Kako da me zaustavis recima ahahah
Gde pise da mozes da me privedes i kako da me zaustavis. Decko moji ljudi su na snimku rekao sam tibda izadjes imas 5 sekundi i otisao sam tvoji nisu ni stigli pobrkao si loncice a dobicea za fail ovo je cist fail i fear tvoj...

Deda Detlic

Player
Player
Kako da me zaustavis recima ahahah
Gde pise da mozes da me privedes i kako da me zaustavis. Decko moji ljudi su na snimku rekao sam tibda izadjes imas 5 sekundi i otisao sam tvoji nisu ni stigli pobrkao si loncice a dobicea za fail ovo je cist fail i fear tvoj...
Pa kako mogu drugačije da zaustavim auto koji ima anti radar, nego rečima ili sa CR tj boxanjem. A za privođenje, ne brigaj, čim te nađemo IC putem... videćeš kako to izgleda :)

Alexios Santos

Player
Player
Pa kako mogu drugačije da zaustavim auto koji ima anti radar, nego rečima ili sa CR tj boxanjem. A za privođenje, ne brigaj, čim te nađemo IC putem... videćeš kako to izgleda :)
Pa pogledaj na ingrandu koliko slika kacimo ljudi vam se smeju.
Ne mozes reci kao ovde sto ti kazes,
Ne smes da boxujes to je CR vec sam te kacio za to i dobio si kaznu kada udaras vise puta vozilo to je cr da te naucim a ne jednom ... A za privodjenje mozes da sanjas .. mi vas privodimo svako vece ej aj laku noc igrac 41759 ne krsi pravila servera..

Alexios Santos

Player
Player
Ti si tako glup da si cup neko ti rekao ako kazesi zadji da ce ti neko evo ozlazim ibda ceka da ga uhapsis pa to nema ni uzivo a kamoli u igrici. To nije fear, fear je kada nam vas 4 opkolite jedan auto i taj auto se ne moze mrdati i onda kazes i ako niko ne izadjes mozes pucati ili biti sisica kao ti da se zalis.. ali ovde nema kazne veruj mi znam bolje pravila od tebe...

Deda Detlic

Player
Player
Ti si tako glup da si cup neko ti rekao ako kazesi zadji da ce ti neko evo ozlazim ibda ceka da ga uhapsis pa to nema ni uzivo a kamoli u igrici. To nije fear, fear je kada nam vas 4 opkolite jedan auto i taj auto se ne moze mrdati i onda kazes i ako niko ne izadjes mozes pucati ili biti sisica kao ti da se zalis.. ali ovde nema kazne veruj mi znam bolje pravila od tebe...
Budemo videli ;)

Popke

Player
Player
Igrač 41759 dobija naređenje u prisustvu 3+ radnika Vlade u neposrednoj blizini da izađe iz vozila ali on krši FearRP i počinje nama da broji, te nakon toga pobegne na brdo.
Molim da se igrač kazni, obzirom da ne poznaje pravila.

Hvala
.

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
evo ti dokaz da si se sjebao vidis da su moji ljudi to sto je vas bilo 3 u kolima a niko nije izasao niti je krenuo da nam broji sjebao si se ja se pravim da ne vidim jer je to MG a druga stvar nas je bilo vise cim ti drugar dosao ja sam otisao ali me on udario i kacicu ga za CR samo da se zavrsi ovo da ti odbiju zalbu pa ja kacim duzi pov sta je radila vas G klasa

szksomm

Player
Player
Kolega iz gov-a vi zaustavljate lice koje se samo vozi auto putom bez da krši bilo kakva pravila, što je FAILRP. Da je učinilo neki saobraćajni prekršaj, vi tu ne smete da ga zaustavljate zbog 1.5 saobraćajnog zakonika (
1.5 Kontrolu i neposredno regulisanje saobraćaja na putevima Države San Andreas vrše SAHP i
LSPD, izuzetno NG i/ili FIB ukoliko je to potrebno.) Mislim vi to mozete, ali će biti fail RP jer nemate biografiju. Ovim što ste radili možete samo warn da dobijete jer je vas 3 zaustavljalo lice koje ništa nije uradilo.

Top Bottom