Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79522
Players nickname
Richard Lillard
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Aug 30, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/QPnof8y

vulicch

Player
Player
Pozdrav imam problem gospodin administrator Milos Borge me je pre jedno sat vreme znaci tacno u 00:00 kao sto pise na slici banovao za pravilo GP 1.4

Eh ovako vidite ja znam da meni ovo jeste drugi acc ali je trenutno main a sad cu obrazloziti i zasto.
Prvi nalog koj sam ikada napravio nemam pristup njemu napravljen je pre mozda 2 3 godine tako nesto i nisam dugo igrao na serveru, kada sam odlucio da se vratim na server probao se vratiti na nalog i video da mi je pre 5 6 meseci racun banovan.
Kontaktirao sam administratora oko toga medjutim admin mi nije odgovorio.

Dodatni dokaz:

Odlucio sam da napravim novi nalog a to je ovaj trenutacni racun i poceo sam aktivno da igram na njemu u proseku od 10-13h dnevno i sve je bilo normalno dok prozvani administrator posle 2 nedelje mog naloga nije odlucio da me banuje za GP 1.4

Takodje sam video da nisam jedina osoba koja se na njega zali za istu stvar apelujem da mi se da unban jer nisam to zasluzio.

Srdacan Pozdrav.

vulicch

Player
Player
I da ne trazim nikakvu posledicu za admina samo ocu sto pre da budem unbanovan da mogu nastaviti mirno da igram kao i do sada , posto igram aktivno svaki dan znaci otprilike 10-13h dnevno zato zelim sto pre da budem unbanovan da mi ne propadnu nagrade i to sve. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom