Sahp krsi pravilo CR i auto i dzip sahpov me udaraju ajde sad cekam kaznu za njih lepo se vidi da ih ne diram i udara me namerno...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta da radim sine kad neznas voziti i stojis mi na putuSahp krsi pravilo CR i auto i dzip sahpov me udaraju ajde sad cekam kaznu za njih lepo se vidi da ih ne diram i udara me namerno...
Udaras me namerno dobijas kaznicusta da radim sine kad neznas voziti i stojis mi na putu
Pa sta ako prate sad oces da kazes da je to rp2win pa ti neznas ni sta pricas vise ne stajem mozes mi ugasiti voziloKakav FearRP... Prati te 4 automobila SAHP-a, šalju upozorenja i on badža ne staje... rp2win na max...
rp2win je što ne može niko da ti ugasi auto, a ti radiš svejedno cb i onda kada te prate i zaustavljaju ti nemaš straha za život... Ali sve je ok. rešićemo problem.Pa sta ako prate sad oces da kazes da je to rp2win pa ti neznas ni sta pricas vise ne stajem mozes mi ugasiti vozilo
xaaxax CB i namerno kocim pa ja kocim jer me zaustavlja vidis da stajem al on me udara non stop kazi lepo Sahp radi Cr i to je toNamerno kocis i CB radis
Alo jel si ti glup ili se pravis glup niko nece da stane policiji to nije CB - CB je Cop baitiing kada dodjes i kazes kerovi jurite me a vi ste bili u poteri neuspesnoj i radili ste CR pravila znam bolje od vas a auto moze da mi se ugasi nego ste vi glupi ja kad sam bio u PD hapsio sam ljude koje voze bugatija tako da sve je do vas ... dzabe komentarises izmisljate pravilarp2win je što ne može niko da ti ugasi auto, a ti radiš svejedno cb i onda kada te prate i zaustavljaju ti nemaš straha za život... Ali sve je ok. rešićemo problem.
Nemojte ga ljudi... počeo je da se ljuti... pa priča svašta...Alo jel si ti glup ili se pravis glup niko nece da stane policiji to nije CB - CB je Cop baitiing kada dodjes i kazes kerovi jurite me a vi ste bili u poteri neuspesnoj i radili ste CR pravila znam bolje od vas a auto moze da mi se ugasi nego ste vi glupi ja kad sam bio u PD hapsio sam ljude koje voze bugatija tako da sve je do vas ... dzabe komentarises izmisljate pravila