Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Suspect ID
51172
Date of violation
Aug 29, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/3r699u

Deda Detlic

Player
Player
Kakav FearRP... Prati te 4 automobila SAHP-a, šalju upozorenja i on badža ne staje... rp2win na max...

Deda Detlic

Player
Player
Pa sta ako prate sad oces da kazes da je to rp2win pa ti neznas ni sta pricas vise ne stajem mozes mi ugasiti vozilo
rp2win je što ne može niko da ti ugasi auto, a ti radiš svejedno cb i onda kada te prate i zaustavljaju ti nemaš straha za život... Ali sve je ok. rešićemo problem.

Alexios Santos

Player
Player
rp2win je što ne može niko da ti ugasi auto, a ti radiš svejedno cb i onda kada te prate i zaustavljaju ti nemaš straha za život... Ali sve je ok. rešićemo problem.
Alo jel si ti glup ili se pravis glup niko nece da stane policiji to nije CB - CB je Cop baitiing kada dodjes i kazes kerovi jurite me a vi ste bili u poteri neuspesnoj i radili ste CR pravila znam bolje od vas a auto moze da mi se ugasi nego ste vi glupi ja kad sam bio u PD hapsio sam ljude koje voze bugatija tako da sve je do vas ... dzabe komentarises izmisljate pravila

Deda Detlic

Player
Player
Alo jel si ti glup ili se pravis glup niko nece da stane policiji to nije CB - CB je Cop baitiing kada dodjes i kazes kerovi jurite me a vi ste bili u poteri neuspesnoj i radili ste CR pravila znam bolje od vas a auto moze da mi se ugasi nego ste vi glupi ja kad sam bio u PD hapsio sam ljude koje voze bugatija tako da sve je do vas ... dzabe komentarises izmisljate pravila
Nemojte ga ljudi... počeo je da se ljuti... pa priča svašta...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom