Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Kokilic
Suspect ID
19930
Date of violation
Aug 30, 2025
Time of violation
21:03
Proofs
https://streamable.com/i7enw5

Laskee

Player
Player
Sve u POV decko ima 3 puskice na glavi i ne obraca paznju, usput ako je AFK krsi ovo pravilo: 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd. | UPOZORITI . A ovo je bila RP Situacija jer je bilo robanje u pitanju. Da se kazni momcina ( Imam mnogo duzi POV ali se sve ovde vidi ).

Akillee

Player
Player
Decko ocigledno je covek AFK hahahha dosli ste ubili ga napravili 6.15 i sad ga kao robate loooolll ahahahahahhahaaaaaa

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Sve u POV decko ima 3 puskice na glavi i ne obraca paznju, usput ako je AFK krsi ovo pravilo: 6.2 Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd. | UPOZORITI . A ovo je bila RP Situacija jer je bilo robanje u pitanju. Da se kazni momcina ( Imam mnogo duzi POV ali se sve ovde vidi ).
pov od pocetka da se vidi jel afk ili nije

KostaOnly

Player
Player
Nije Afk bio je samo afk da nebi bio roban kao admin to radi a zna da je krsenje pravila!

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu.

ID 19930 je bio AFK pre nego što ste ga ubili i hteli robati + se nije pomerao dok ste se vi pucali on je svo vreme stajao na rozom autu bez da se pomerao i nije se odazivo i pomerao nakon što ste ga digli da ga robate jer nije bio tu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom