Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Carlos Pluxury

Player
Player
Ime: Carlos Pluxury
Pol: muski
Starost: 28
Rasa: latino
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Dragoljub Pluxury
Majka: Jovanka Pluxury
Pol: muski
Težina: 94
Visina: 192
Boja očiju: braon
Boja kose: crna
Tetovaže: po celom telu
Prednosti: jak,snalazljiv
Slabost: nisam strpljiv

ZIVOTNA PRICA :

Rođen sam daleko od luksuza Los Santosa, u malom kraju gde su siromaštvo i kriminal bili svakodnevnica. Od malih nogu učio sam da se borim za sebe i da nikome ne verujem slepo. Moj put u Los Santos započeo je kao san o boljem životu, ali ubrzo sam shvatio da ovaj grad nije mesto gde te čekaju šanse na svakom ćošku — moraš ih sam stvoriti.

Kada sam prvi put kročio u Los Santos, imao sam samo par dolara u džepu i veliku ambiciju. Počeo sam sitnim poslovima — vozeći taksi, radeći u skladištu i obavljajući poslove koje niko drugi nije želeo. Ali grad me je naučio brzo: ako hoćeš da preživiš, moraš da igraš prljavo.

Upoznao sam ljude koji su mi pokazali drugu stranu Los Santosa — podzemlje. Od običnih krađa automobila do većih pljački, moj život je postao sve opasniji, ali i unosniji. Kroz vreme sam stekao ime na ulicama, a moj glas počeo je da se čuje u različitim kvartovima.

Kako je moje ime raslo, tako su rasli i neprijatelji. Naučio sam da lojalnost u ovom gradu vredi više od zlata. Oko sebe sam okupio ekipu ljudi kojoj verujem i sa kojom sam izgradio temelje svoje porodice..

Danas, moj život u Los Santosu balansira između ambicije i preživljavanja. Grad mi je sve uzeo, ali mi je i dao priliku da se izdižem iznad drugih. Iako znam da svaki dan može biti poslednji, jedno je sigurno — moje ime će ostati upisano u istoriju ulica Los Santosa.

ISHODI :
1. Carlos može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama,pricati na radio sam revolverom(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Carlos može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv
3. Carlos može pretrazivati ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Carlos može voziti auto off road 60 kmh
5. Carlos moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
6. Carlos moze koristiti oruzje visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom