Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
68720
Players nickname
Vukasin Mcintyre
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 31, 2025
Time of violation
15:53
Proofs
https://youtu.be/MWwekbxHq1Q

Deda Detlic

Player
Player
Znači ovako... Ti upadneš u pravom životu u zatvor i voziš se kolima po krugu... Paa... Pucali bi na tebe dok te ne ubiju kao ništa.
Ti upadneš u DOC kod nas i namerno se voziš unaokolo, radiš CB obzirom da GOV vozila ne mogu da zaustave tj ugase auto, niti mogu da šalju poruke da se zaustaviš jer skriptom vozila nisu opremljena. I ti nastavljaš da se voziš, pritom jednom igraču govoriš da je "Reta*d" (što je strogo zabranjeno i samo po sebi za ban) i sve vreme pričaš adminu da si upao unutra i da hoćeš napolje kako ne bi izgubio puške. Postavlja se pitanje, kako si sa običnim autom uspeo preleteti ogradu te upasti u DOC. I zašto kad si već to uradio, nisi prosto uradio F1.
Namerni pokušaj nabijanja warna organizaciji. Sramotno.

Vukasin Mcintyree

Player
Player
Znači ovako... Ti upadneš u pravom životu u zatvor i voziš se kolima po krugu... Paa... Pucali bi na tebe dok te ne ubiju kao ništa.
Ti upadneš u DOC kod nas i namerno se voziš unaokolo, radiš CB obzirom da GOV vozila ne mogu da zaustave tj ugase auto, niti mogu da šalju poruke da se zaustaviš jer skriptom vozila nisu opremljena. I ti nastavljaš da se voziš, pritom jednom igraču govoriš da je "Reta*d" (što je strogo zabranjeno i samo po sebi za ban) i sve vreme pričaš adminu da si upao unutra i da hoćeš napolje kako ne bi izgubio puške. Postavlja se pitanje, kako si sa običnim autom uspeo preleteti ogradu te upasti u DOC. I zašto kad si već to uradio, nisi prosto uradio F1.
Namerni pokušaj nabijanja warna organizaciji. Sramotno.
pod jedan: ovo nije OOC zivot vec RP
pod dva: DOC nije KOS zona tkd mora da se broji kad se upadne
pod tri: pitao sam tvog kolegu da me pusti napolje ali je pricao na radiju sa puskom i trazio pojacanje, nazalost to nisam siguran da sam snimio.
pod cetri: ja tvom kolegi nisam reko IC da je tarde vec sam reko OOC samom sebi.
pod pet: uradio bih F1 da imam prime tkd da sam uradio F1 svakako bi izgbuio puske
pod sest: ja sigurno sa ovim autom koji se dobija za 50h preleto ograde DOC-a niti ima neki skok kako bi usao unutra, usao sam unutra tako sto je tvoj prepametni i preobukovani kolega ostavio otkljucanu kapiju i tako sam usao unutra.

Deda Detlic

Player
Player
RP je simulacija pravog života.
Onda si svesno znao gde ulaziš i imaju osnov da te privedu. Što se tiče brojanja da u pravu si... Osim u delu Pravila za državu:
5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.
Upao si u DOC da radiš CB. I desilo se šta se desilo.
Ja se slažem da su oni ispali neiskusni, ali stanje u State org je takvo (naročito u GOV-u) da se moraju prihvatati ljudi sa visokim ID-evima, koji nemaju puno iskustva.
TO svakako nije razlog da se radi CB i da se pravi popularan na konto toga, što je ovde i bio tvoj cilj.
Upadaš u DOC i nemaš nikakvog straha za sopstveni život.
FearRP na kvadrat. SelfReport samo takav.

Vukasin Mcintyree

Player
Player
RP je simulacija pravog života.
Onda si svesno znao gde ulaziš i imaju osnov da te privedu. Što se tiče brojanja da u pravu si... Osim u delu Pravila za državu:
5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.
Upao si u DOC da radiš CB. I desilo se šta se desilo.
Ja se slažem da su oni ispali neiskusni, ali stanje u State org je takvo (naročito u GOV-u) da se moraju prihvatati ljudi sa visokim ID-evima, koji nemaju puno iskustva.
TO svakako nije razlog da se radi CB i da se pravi popularan na konto toga, što je ovde i bio tvoj cilj.
Upadaš u DOC i nemaš nikakvog straha za sopstveni život.
FearRP na kvadrat. SelfReport samo takav.
nikola je gledao celu situaciju tako da sam krsio bilo kakva pravila koja si ti naveo poslao bi me za to a ne za CR sto sam slucajno coveka udario, nije FearRP jer ih je cas bilo 2 cas 1 cas 3

Deda Detlic

Player
Player
FearRP nije samo kada ih ima dva ili više... Radi se o pretpostavci da ti ulaziš u DOC gde ne znaš koliko ih ima... i samim tim moraš imati strah za sopstveni život. Isto kao što ne smeš sam ući u FZ ili sam ulaziti u getto.

Vukasin Mcintyree

Player
Player
FearRP nije samo kada ih ima dva ili više... Radi se o pretpostavci da ti ulaziš u DOC gde ne znaš koliko ih ima... i samim tim moraš imati strah za sopstveni život. Isto kao što ne smeš sam ući u FZ ili sam ulaziti u getto.
ja sam ga lepo pitao da me pusti on mi glumi neko mudo

Top Bottom