molim vas kaznite ovu org posto je ovo stvarno kriticno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pod jedan: ovo nije OOC zivot vec RPZnači ovako... Ti upadneš u pravom životu u zatvor i voziš se kolima po krugu... Paa... Pucali bi na tebe dok te ne ubiju kao ništa.
Ti upadneš u DOC kod nas i namerno se voziš unaokolo, radiš CB obzirom da GOV vozila ne mogu da zaustave tj ugase auto, niti mogu da šalju poruke da se zaustaviš jer skriptom vozila nisu opremljena. I ti nastavljaš da se voziš, pritom jednom igraču govoriš da je "Reta*d" (što je strogo zabranjeno i samo po sebi za ban) i sve vreme pričaš adminu da si upao unutra i da hoćeš napolje kako ne bi izgubio puške. Postavlja se pitanje, kako si sa običnim autom uspeo preleteti ogradu te upasti u DOC. I zašto kad si već to uradio, nisi prosto uradio F1.
Namerni pokušaj nabijanja warna organizaciji. Sramotno.
nikola je gledao celu situaciju tako da sam krsio bilo kakva pravila koja si ti naveo poslao bi me za to a ne za CR sto sam slucajno coveka udario, nije FearRP jer ih je cas bilo 2 cas 1 cas 3RP je simulacija pravog života.
Onda si svesno znao gde ulaziš i imaju osnov da te privedu. Što se tiče brojanja da u pravu si... Osim u delu Pravila za državu:
5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.
Upao si u DOC da radiš CB. I desilo se šta se desilo.
Ja se slažem da su oni ispali neiskusni, ali stanje u State org je takvo (naročito u GOV-u) da se moraju prihvatati ljudi sa visokim ID-evima, koji nemaju puno iskustva.
TO svakako nije razlog da se radi CB i da se pravi popularan na konto toga, što je ovde i bio tvoj cilj.
Upadaš u DOC i nemaš nikakvog straha za sopstveni život.
FearRP na kvadrat. SelfReport samo takav.
ja sam ga lepo pitao da me pusti on mi glumi neko mudoFearRP nije samo kada ih ima dva ili više... Radi se o pretpostavci da ti ulaziš u DOC gde ne znaš koliko ih ima... i samim tim moraš imati strah za sopstveni život. Isto kao što ne smeš sam ući u FZ ili sam ulaziti u getto.
Upadneš na Državni posed i onda se praviš mangup... Sam sebe reportaš za CB.ja sam ga lepo pitao da me pusti on mi glumi neko mudo