Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76965
Players nickname
Angel Gievski
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Aug 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/TR9onjp

Angel Gievski

Player
Player
Poštovani admin tim,

Pišem ovu žalbu sa punim razumevanjem i iskrenim kajanjem zbog mog trajnog bana prema pravilu G.P 6.22 (krađa iz porodičnog vozila).

Pre svega, želim da se iskreno izvinim zbog svog postupka. U tom trenutku nisam u potpunosti shvatao koliko moje ponašanje narušava poverenje i pravila zajednice. Potpuno prihvatam odgovornost i duboko se kajem zbog onoga što sam uradio.

Nakon bana sam ozbiljno razmislio o svom ponašanju i pravilima servera. Sada mi je potpuno jasno koliko je važno poštovati zajednicu i doprinositi kvalitetnom roleplayu. Grand RP mi stvarno puno znači i nedostaje mi da budem deo ove zajednice. Napravio sam grešku i molim vas za drugu šansu da dokažem da sam naučio lekciju.

Ukoliko dobijem priliku da se vratim, obećavam da ću strogo poštovati sva pravila, da neću ponoviti ovu grešku i da ću doprineti serveru na pozitivan način. Ne tražim da izbegnem posledice — samo vas molim za još jednu šansu nista vishe.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom