Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46356
Players nickname
Mike Meyer
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
May 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JuhMc5x

Mike_Meyer

Player
Player
Pre 4 meseca, kada sam bio novi igrac sam usao u neku novu familiju. Tada je to bilo sve novo za mene i nisam znao da ne smem tek tako da uzmem neku stvar iz fam auta, nisam tada znao da je Skin za pancir tada bio nekome toliko bitan. Oni meni tada nisu rekli da je to toliko bitno. Ja sam mislio da je to obican ukrasni pancir ko oni LuiVI i onda sam probo da ga stavim posto mi lepo izgledao medjutim skin ne moze da se skine. Ja to tada nisam znao reko sam sta sam uradio, on je mene tada napao da sam ja lopov i trazio mi 350k sto ja tada nisam imao toliku kolicinu novca da mu dam. Probo sam sa njime da se preko diskorda dogovorim. Ali je on krenuo mene da vredja i reko mi da napustim familiju desam ja to uradio. Mislio sam da je tu gotovo ali je on mene prijavio za GP 6.22. Mislim da nije posteno zboj 1 stvari sto sam uzeo a nisam znao sta je to tada da dobijem ovoliku kaznu. Mozete videti da sam ja uvek sve vracao sta sam uzeo da je to jedina stvar sto sam uzeo i zazalio. Ali i on treba da razmislja de stavlja takve stvari postoji privatno vozilo a ne da stavi u fam vozilo de mogu svi da ga voze i uzimaju stvari i ostavljaju... [ Prihvatam Brisanje Inventora,Skinova,Novca ] .

Link posta de sam kaznjen: Approved - G.P. 6.22 I 46356

Status
Not open for further replies.
Top Bottom