Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin/Lider UnBlacklist Appeal | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53123, 53897
Players nickname
Patrik Vasquez
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Sep 1, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/bl-za-lidera-admina-8R8BKaO

Patrik Vasquez

Vasquezza
Player

Pozdrav poštovani Abrahame,

Ovim putem želim podnesti appeal kako bih dobio UnBlacklist-u za admine/lidere. Evo moje kratke priče: Od kada sam došao na ovaj projekt počeo sam se truditi i poboljšati rp koliko sam mogao što je bilo malo teže za početnika kao mene i sa koraka na korak počeo sam graditi svoje znanje i iskustvo. Nakon kojeg mjeseca sam se zaposlio u svoju prvu organizaciju i tamo sam se trudio biti što bolji u onomu što radim. Kasnije nakon toga ljudi su me primjetili i čak sam postigao to da me ljudi zovu u svoju organizaciju jel znaju kakav sam i kakav rp mogu izvesti. No pri tome znalo mi se i desiti da pogriješim u tome što se svakome može desiti kao npr. prebrzo brojanje i jbg desi se GP. 6.15 ali i tu bi se kajao za bilo koju grešku koju sam učinio. Nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.

Ja ne bih ni znao da imam Blacklist-u dok nisam pitao Muju u dm na discordu. Bilo mi je čudno to što bi mi na svakoj aplikaciji bilo to za lidera ili admina pisalo `Odbijeno! Razlog: Ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama` onda mi je Mujo rekao da sam na Blacklist. Mujo mi je još u 8 mjesecu 2024. godine rekao da moram sačekati koji mjesec evo ja se javljam nakon skoro 2 godine od BL.
Još jednom nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.

Pozdrav od mene,
Patrik Vasquez

Status
Not open for further replies.
Top Bottom