Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Slavisa Todorovic

🇷🇸♥️🇷🇸
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online: 4-7 h
5. Vaš Discord: toda3414
6. Vaše ingame ime: Slavisa Todorovicc
7. Vaš ID: 61671

Dodatne informacije:

---

1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Tokom svog iskustva na ovom serveru imao sam priliku da radim u različitim državnim organizacijama i upoznam sistem iznutra – od osnovnog ponašanja pa sve do planiranja i realizacije velikih akcija. Vjerujem da bih kao lider LSPD-a mogao stvoriti ozbiljnu, disciplinovanu i poštovanu organizaciju koja bi bila stub bezbjednosti u Los Santosu. Moj cilj nije samo da predvodim LSPD, već i da izgradim stabilan sistem koji funkcioniše čak i u mom odsustvu.

2.2. Lider ne znači ništa bez tima koji stoji iza njega. Kroz svoje iskustvo okupio sam ljude koji su posvećeni, komunikativni i spremni da preuzmu odgovornost kada je to potrebno. Takav tim je sposoban da vodi akcije, pomaže novim članovima i održava disciplinu čak i bez stalne kontrole. Upravo to je ono što bi omogućilo da LSPD postane najaktivnija i najorganizovanija državna institucija – ne samo po brojnosti već i po kvalitetu članova.

2.3. Moj cilj nije kratkoročna aktivnost, već dugoročno naslijeđe. Zato bih uveo jasne sisteme obuke, komisije za ocjenjivanje rada, transparentne mogućnosti napredovanja i stabilnu hijerarhiju. Aktivne patrole, profesionalne akcije i poštovanje pravila stvorili bi autoritet LSPD-a nad ostalim organizacijama – da budemo više od uniforme, da budemo primjer.

---

3. Moj prijedlog za unapređenje RolePlay-a u organizaciji

3.1. Razvio bih specijalizovane jedinice unutar LSPD-a – poput SAJ-a, saobraćajne policije i UKP-a – sa jasno definisanim liderima, zadacima i trenerima. To bi svakom članu pružilo osjećaj pripadnosti i odgovornosti.

3.2. Strogo bih se pridržavao kodeksa oblačenja na akcijama, ali bih vođama specijalnih jedinica ostavio mogućnost da u dogovoru sa svojim članovima kreiraju specifične uniforme. Time bi se zadržala ozbiljnost, ali i dao lični pečat svakoj jedinici.

3.3. Uveo bih sistem nagrađivanja i napredovanja: članovi koji se ističu svojim radom imali bi brži rast kroz činove, određene privilegije, pohvale i sedmične nagrade za najaktivnije. Nakon svake uspješne akcije dodjeljivali bi se bonusi, jer trud i rad uvijek moraju biti prepoznati i nagrađeni.

3.4. Zalagao bih se za aktivnu saradnju sa ostalim državnim organizacijama:

FIB – podrška u prikupljanju dokaza putem UKP-a,

SAHP – zajedničke akcije i patroliranje autoputevima,

NG – pomoć pri obezbjeđivanju AmmoRun kamiona,

EMS – podrška prilikom regrutacija ili situacija gdje je potrebno ljudstvo.

3.5. Poseban akcenat bio bi na specijalnim jedinicama:

UKP (Uprava kriminalističke policije) – prikupljanje dokaza, pronalazak i uništavanje narkotika, opojnih droga.

SAJ (Specijalna antiteroristička jedinica) – operacije visokog rizika, organizirana hapšenja, specijalne taktike na raznim akcijama.

i druge jedinice koje bi dodatno profesionalizovale rad LSPD-a.

---

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima!

Top Bottom