Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Noa Bolo

KTM 🧡
Player
1. Vaše ime IRL: Noa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: noa992_1
6. Vaše ingame ime: Noa Bolo
7. Vaš ID: 44598

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Hteo bih da postanem lider LSPD-a jer imam iskustva kao lider jer sam vec vodio 3 organizacije, smatram da bi bio odlican za ovu poziciju jer sam proveo dosta RP-ajuci u State organizacijama.

U samom LSPD-u sam bio visi cin vise puta i znam mnogo o samoj organizaciji.

Zeleo bih najvaznije postati lider kako bi poboljsao i doveo RP na najveci moguci nivo. Sposoban sam voditi red i mir u organizaciji.

Hteo bih postati lider jer cu sada postat aktivniji i moci se posvetiti organizaciji vise.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvenstveno bi se trudio maksimalno da se slazem s ostalim organizacijama i da drzim mir medju kolegama mojim i iz drugih organizacija.

Redovito bi isao na evente poput Podmornice, pljacki prodavnica, FZ Raidova itd.

Imam cijeli tim skupljen ljudi koji su dobro obuceni i imaju iskustvo u organizaciji i koji se znaju ponasat kako bi RP izgledao bolje.

Imao bi specijalne jedinice poput SWAT-a i Inspektora.

SWAT-ov glavni cilj je biti prvi na svim akcijama i to im je glavni posao.

Posao Inspektora bi bio da skupljaju dokazu kako bi lakse se rijesili kriminala, poput snimanje tablica, skupljanje dokaza iz skladista itd.
Morali bi zaplenjivat kanabis i pratit kriminal.

Smatran da je vrlo bitna komunikacija i slaganje medju kolegama u policiji, svatko tko bi se lose ponasao bi dobio otkaz ili crnu listu
Korupciju nebi tolerisao ni na najmanjem nivou.

Djelio bi korumpiranu biografiju samo ljudima za koje znam da bi se pridrzavali pravila robanju i kako bi smanjio krsenje pravila.

Hvala na citanju aplikacije i sretno svim aplikantima !

Top Bottom