Informacije
1. Vaše ime IRL Milenko
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +02:00 (CEST)
4. Prosjek online po danu 6h+
5. Vaš Discord milenko.d_90445
6. Vaše ingame ime Milenko Kabaneiro
7. Vaš ID 77585
Dodatne informacije
1. Lider za Los santos police department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Poznavanje pravila
Ja ko igrac ovog projekta provodim svo svoje vreme po nekoim org vecinom state
te sam i stekao dosta iskustva i zato poznajmem sav rad NG-a te i drugih org
2.2 HC tim
Imao bih sastavljen hc tim koji bih imao iskustva u crime org radnjama.
Te bi moj hc tim bio vrlo iskusan i znao sve radnje org i pomagao meni da odrzim org.
2.3 Vodjenje org
LSPD je jedna od najtezih ako ne i najteza org da se vodi te s tim sto imam dosta iskustva i imam dobro odabrane ljude
moci cu davodim org bez problema sa svojim hc timom
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizacij
3.1 Uloga specijalnih jedinica
Uloga specijalnih jednici bi bila da idu na akcije ta daju podrsku ostalim kolegama ovog ili nekog drugog org da nebih samo patrolne jedinice isle.
3.1.1 Uloga S.W.A.T jedinice
Uloga ove jedinice bi bila kao sto je vec navedeno da ide u podrsku kolegama na akcijama koristeci 'specijalne' taktike u slucaj pljacke ili neceg drugog.
3.1.2 Uloga Inspektorske jedinice
Uloga ove jedinice bi bila da u slucaj da treba nesto da se pregleda nesto oko rada ove org
takodje jos jedna uloga je da provjeravaju ljudstvo na kraju dana da nebih nesto ukrali.
3.2 Specijalne jedinice
Kao vec navedeno u ovoj org kao i u ostalim org bice specijalnih jedinica .
A neke od tih specijalnih jedinica su:
S.W.A.T
Inspektori
3.3 Patrolno osoblje
Rad patrolnog osoblja bi bio ogranicen sa time da mogu samo da idu u potrole, hapse i idu na akcije.
Za patrolno soblje da bih otislo u patrolu bih ih treba biti bar 2 radi sigurnosti obe kolege, a vise od dvoje nije ni potrebno radi izbegavanja nabijanja warnova.
Te patrolno osoblje za odlazak u patrolu bih isto bilo potrebno jos stvari a to su:
Bar da jednom kolegi radi kamerica,
Role na LSPD discordu da mogu medjusobno komunicirati,
i kao vec napomenuto 2 kolega
3.4 Vucna Sluzba
Vucna sluzba bi bio pocetni cin u org te bih se trebalo bar 15 auta odvesti na parking za rank-up u patrolno osoblje.
U vucnoj sluzbi nebih trebalo dvoje vec samo 1 zato sto samo 1 moze da doveze auto.
Vucna sluba ima odredjeno mjesto parkiranja kamiona 1 ispred stanice i ostalo kod kaznenog parkinga.
Vucna sluzba bi trebala da zna gde smije da pokupi auta a gde nesmije.
Te bih oni imali kad tek se zaposle imali obuku za slepanje auta a kad predju u patrolno osoblje drugaciju obuku za patrolno osoblje.
3.5 High-command
High-command je osoblje koje ce motriti rad ove org dok mene ili mojih zamenika nema.
Za ulazak u high-command se moze jedino uspjeti kroz vrlo veliki trud loyalnost prema org te nakon svega toga tek onda veci HC ima pravo dati ranku-up u jedan od HC cinova.
Dok je HC tu oni se slusaju i prave red rad i mir u org tj. Pomaze meni i mojim zamenicima.
3.6 Moji zamenici (njihov rad i uloga)
Moji zamenici ce takodjer sve isto kao hc samo ce moci ono sto i HC nemoze vec ja mogu jer oni treba da budu 'Lider' ove org dok mene nema.
Oni bi najvise promatrali rad HC-a i kolega koji nisu HC.
Te veci fokus na HC je malo bitniji da nebih neki hc bio kurmupiran.
Te oni kad nadju nekog korumpiranog HC imali bi proceduru a ta procedura bi isla ovako:
-Poziv tog korumpiranog na 10-1
-kada stigne na 10-1 zamenici ga vode na razgovor
-nakon razgovora mu se skida hc te krece njegov cin da bude vucna sluzba tj. Krenuo bi ispocetka bez mogucnosti da bude vracen u HC-a
-Ako s nastavi korumpiranost doja crni listu 30 dana tj. otkaz
Rankovi:
---<<Nacelink>>---
30. Nacelnik
---<<HIGH COMMAND>>---
29. Zamenk Nacelnika
28. Assistent Nacelnika
27. direktor policije
26. Komandir stanice
25. S.W.A.T komadant
24. Inspektor komandir
---<<HIGH STAFF>>---
23. Major
22. Porucnik
21. Potporucnik
20. instruktor obuke
19. Zamenik S.W.A.T komadanta
18. Zamenik komadanta inspektora
---<<Specijalne jeidnice>>---
17. S.W.A.T pregovarac
16. S.W.A.T senior
15. S.W.A.T
14. S.W.A.T Junior
13. Senior inspektor
12. Inspektor
11. Junior isnpektor
---<<Pocetni cnovi>>---
10. Policijska brigada
9.stariji policajac
8. policjac
7. mladji policajac
6. Komunalac
5. Vucna sluzba
4. Vucna sluzba na obuci
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Pred otkaz
1. Vaše ime IRL Milenko
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +02:00 (CEST)
4. Prosjek online po danu 6h+
5. Vaš Discord milenko.d_90445
6. Vaše ingame ime Milenko Kabaneiro
7. Vaš ID 77585
Dodatne informacije
1. Lider za Los santos police department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Poznavanje pravila
Ja ko igrac ovog projekta provodim svo svoje vreme po nekoim org vecinom state
te sam i stekao dosta iskustva i zato poznajmem sav rad NG-a te i drugih org
2.2 HC tim
Imao bih sastavljen hc tim koji bih imao iskustva u crime org radnjama.
Te bi moj hc tim bio vrlo iskusan i znao sve radnje org i pomagao meni da odrzim org.
2.3 Vodjenje org
LSPD je jedna od najtezih ako ne i najteza org da se vodi te s tim sto imam dosta iskustva i imam dobro odabrane ljude
moci cu davodim org bez problema sa svojim hc timom
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizacij
3.1 Uloga specijalnih jedinica
Uloga specijalnih jednici bi bila da idu na akcije ta daju podrsku ostalim kolegama ovog ili nekog drugog org da nebih samo patrolne jedinice isle.
3.1.1 Uloga S.W.A.T jedinice
Uloga ove jedinice bi bila kao sto je vec navedeno da ide u podrsku kolegama na akcijama koristeci 'specijalne' taktike u slucaj pljacke ili neceg drugog.
3.1.2 Uloga Inspektorske jedinice
Uloga ove jedinice bi bila da u slucaj da treba nesto da se pregleda nesto oko rada ove org
takodje jos jedna uloga je da provjeravaju ljudstvo na kraju dana da nebih nesto ukrali.
3.2 Specijalne jedinice
Kao vec navedeno u ovoj org kao i u ostalim org bice specijalnih jedinica .
A neke od tih specijalnih jedinica su:
S.W.A.T
Inspektori
3.3 Patrolno osoblje
Rad patrolnog osoblja bi bio ogranicen sa time da mogu samo da idu u potrole, hapse i idu na akcije.
Za patrolno soblje da bih otislo u patrolu bih ih treba biti bar 2 radi sigurnosti obe kolege, a vise od dvoje nije ni potrebno radi izbegavanja nabijanja warnova.
Te patrolno osoblje za odlazak u patrolu bih isto bilo potrebno jos stvari a to su:
Bar da jednom kolegi radi kamerica,
Role na LSPD discordu da mogu medjusobno komunicirati,
i kao vec napomenuto 2 kolega
3.4 Vucna Sluzba
Vucna sluzba bi bio pocetni cin u org te bih se trebalo bar 15 auta odvesti na parking za rank-up u patrolno osoblje.
U vucnoj sluzbi nebih trebalo dvoje vec samo 1 zato sto samo 1 moze da doveze auto.
Vucna sluba ima odredjeno mjesto parkiranja kamiona 1 ispred stanice i ostalo kod kaznenog parkinga.
Vucna sluzba bi trebala da zna gde smije da pokupi auta a gde nesmije.
Te bih oni imali kad tek se zaposle imali obuku za slepanje auta a kad predju u patrolno osoblje drugaciju obuku za patrolno osoblje.
3.5 High-command
High-command je osoblje koje ce motriti rad ove org dok mene ili mojih zamenika nema.
Za ulazak u high-command se moze jedino uspjeti kroz vrlo veliki trud loyalnost prema org te nakon svega toga tek onda veci HC ima pravo dati ranku-up u jedan od HC cinova.
Dok je HC tu oni se slusaju i prave red rad i mir u org tj. Pomaze meni i mojim zamenicima.
3.6 Moji zamenici (njihov rad i uloga)
Moji zamenici ce takodjer sve isto kao hc samo ce moci ono sto i HC nemoze vec ja mogu jer oni treba da budu 'Lider' ove org dok mene nema.
Oni bi najvise promatrali rad HC-a i kolega koji nisu HC.
Te veci fokus na HC je malo bitniji da nebih neki hc bio kurmupiran.
Te oni kad nadju nekog korumpiranog HC imali bi proceduru a ta procedura bi isla ovako:
-Poziv tog korumpiranog na 10-1
-kada stigne na 10-1 zamenici ga vode na razgovor
-nakon razgovora mu se skida hc te krece njegov cin da bude vucna sluzba tj. Krenuo bi ispocetka bez mogucnosti da bude vracen u HC-a
-Ako s nastavi korumpiranost doja crni listu 30 dana tj. otkaz
Rankovi:
---<<Nacelink>>---
30. Nacelnik
---<<HIGH COMMAND>>---
29. Zamenk Nacelnika
28. Assistent Nacelnika
27. direktor policije
26. Komandir stanice
25. S.W.A.T komadant
24. Inspektor komandir
---<<HIGH STAFF>>---