Informacije
1. Vaše ime IRL Ivan
2. Vaše godine17
3. Vremenska zona +0
4. Prosjek online po danu 2,4h
5. Vaš Discord 10para10
6. Vaše ingame ime Ivan Barbos
7. Vaš ID 56328
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za pobol
1. Lider za: LSPD
2. Zašto želim biti Lider:
3. Savjeti za poboljšanje RP razine:
1. Vaše ime IRL Ivan
2. Vaše godine17
3. Vremenska zona +0
4. Prosjek online po danu 2,4h
5. Vaš Discord 10para10
6. Vaše ingame ime Ivan Barbos
7. Vaš ID 56328
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za pobol
1. Lider za: LSPD
2. Zašto želim biti Lider:
- Iskustvo i znanje: Već imam iskustva u vođenju timova i dobro poznajem pravila, što mi omogućava da organizaciju držim na visokoj razini discipline i aktivnosti.
- Motivacija i vizija: Želim ovu organizaciju podići na viši nivo, stvoriti dobar timski duh i ostaviti pozitivan trag na serveru.
- Odgovornost i posvećenost: Spreman sam uložiti svoje vrijeme, donositi pravedne odluke i biti primjer ostalim članovima, kako bi organizacija bila stabilna i prepoznatljiva.
3. Savjeti za poboljšanje RP razine:
- Redovite RP vježbe i treninzi: Organizirati sastanke i događaje gdje se članovi uče boljoj komunikaciji, pravilnom ponašanju i stvaranju zanimljivih RP situacija.
- Jasna RP pravila i kodeks ponašanja: Postaviti smjernice kojih se svi članovi moraju pridržavati, čime se izbjegavaju loše navike i nepotreban kaos.
- Motivacija članova: Aktivne i kreativne članove nagrađivati (rangom, pohvalama ili mogućnostima napredovanja).
- Kreativne RP akcije: Uvoditi nove scenarije (posebne akcije, tajne misije, događaje s drugim organizacijama) kako bi RP bio zanimljiv i dinamičan.
- Stalna komunikacija: Potaknuti članove da uvijek koriste IC komunikaciju i da u što većoj mjeri izbjegavaju OOC unutar organizacije.