Postovana administracijo zelio bih da vam pokazem koliko zalbi ima na coveku koji je 73635 id sto je realno novi igrac a vec ima dve strane zalbi na njega. Vise puta je pokvario roleplay tako sto je izlazio u situacijama npr kad ga fib-pd zaustavi on odmah izadje i igrice sto mozete videti u dokazima koje cu vam sad postaviti. Hvala na izdvojenom vremenu i nadam se da ce ovakvi igraci zauvek biti banovani sa servera jer svaki dan ga sve vise i vise upropastava.
Ovo su samo neki od dokaza a ostale dokaze mozete proveriti sami havala vam na izdvojenom vremenu.
Approved - G.P 6.15 | 73635
U snimku se vidi da sam ja krenuo da brojim igracu 47035 i on se udaljio i ja ga nisam pucao medjutim igrac 73635 je dosao ni odkud i krenuo da me puca bez brojanja a kada se moji drug fokusirao na njega igrac 47035 mi je dosao iza ledja i ubio me. Ja samo da napomenem da mi je izletela uvreda...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 73635
U snimku se vidi da sam ja krenuo da brojim igracu 47035 i on se udaljio i ja ga nisam pucao medjutim igrac 73635 je dosao ni odkud i krenuo da me puca bez brojanja a kada se moji drug fokusirao na njega igrac 47035 mi je dosao iza ledja i ubio me. Ja samo da napomenem da mi je izletela uvreda...
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 | 62656
DOLAZI DO MENE I GOVORI STA JE PICKO MAMU TI....sve u povu...
gta5grand.com
Ovo su samo neki od dokaza a ostale dokaze mozete proveriti sami havala vam na izdvojenom vremenu.