Pozdrav, danas sam dobio ban za Generalno pravilo 6.17. Pre svega ne razumem u potpunosti zasto sam dobio ban pa cu obrazloziti sve. Postavio sam zalbu na lice jer mi je ukralo auto u GZ ( Rejected - Kradja vozila u GZ / 0000 ). Administrator Jerry Thompson me je blokirao jer sam navodno koristio program za snimanje OBS. Za pocetak ne koristim OBS vec Medal. Niko mi se nikad nije zalio na taj program, takodje sam preko njega snimao pre i kacio zalbe na druge igrace i nikad nisam dobio ban zbog toga. Screenshot - ovo je slika sa videa na zalbi zbog koga sam dobio ban, jasno se vidi da je program Medal u pitanju koji snima sve slojeve. Ukoliko sam dobio ban zbog ovih crnila ovde na videu ( Screenshot ). Obrazlozicu, do toga dolazi kada izadjem iz GTA V i kada on radi u pozdini, tada Medal nije u stanju da snima gameplay. Tacnije u tom trenutku sam minimajzovao GTA da bih usao u Discord i usao u SAHP server na on duty voice chat. A ovo ( Screenshot ) je program MSI Afterburner koji mi prikazuje FPS zagrevanje graficke itd.