Sve u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze nisam ja to, svakako ja kacim kad neko uradi ugl 6.15 jer je npc a ti kacis lika koji te jednom udario autombrate, ne bih te kacio da mi nisi rekao ono posle kada sam dosao do tebe i pitao te zasto me udaras (nije mi to klipalo), a i meni kazes da sam forum warrior, imam 30 poruka na forumu za 2-3 godine igranja, a ti imas preko 230 hahaha, i treba da te bude sramota
Napisao sam ti zasto sam ga okaciodruze nisam ja to, svakako ja kacim kad neko uradi ugl 6.15 jer je npc a ti kacis lika koji te jednom udario autom
i ovo sto vidis messages 230 to nisu samo kacenja u to se racuna i kad na neciju tudju zalbu napises nestobrate, ne bih te kacio da mi nisi rekao ono posle kada sam dosao do tebe i pitao te zasto me udaras (nije mi to klipalo), a i meni kazes da sam forum warrior, imam 30 poruka na forumu za 2-3 godine igranja, a ti imas preko 230 hahaha, i treba da te bude sramota
bre nisi mene okacio ovaj 51k id nisam ja, ja sam blacklistan odavnoNapisao sam ti zasto sam te okacio
Brt jel si realan? 24/7 cekas da neko nesto okaci da bi ti odgovorioau koji forum warrior mene bi bilo sramota
profilna sve govoriBrt jel si realan? 24/7 cekas da neko nesto okaci da bi ti odgovorio
Burazeru ne znam stv kakve to ima veze sa profilnomprofilna sve govori