SVE U POV-U
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!udji na inboxto nije fail kad vi uradite al kad mi stateto odma placete + digo sam ti ruke uzeo si mi sve sto sam imo kod sebe, a to za CR se jasno vidi da namerno udaras auto kako ja nebih mogao da udjem u auto
Pa sto nisi onda sve pustio i kako si nasao coveka i sve kako smo te robali kad nisi hteo da bacas pa kad si izleteo autom iz kanala to je PG i kada si me zgazio VDM a to sto smo sa puskama ti ne jebes to je FearRP pa ti sad biraj...to nije fail kad vi uradite al kad mi stateto odma placete + digo sam ti ruke uzeo si mi sve sto sam imo kod sebe, a to za CR se jasno vidi da namerno udaras auto kako ja nebih mogao da udjem u auto
Pa ti places jer se zalispa el si mi uzeo sve, kako nisam hteo da bacam? ti ni sam ne znas sta pricas, uostalom da li je bitno gde sam naso lika, ja se zalim na to sto ste me izudarali auto NAMERNO kako nebih seo da bi me robali jer drugacije ne mozete, jedino sto umete je da placete kad nesto nije po vasem kao mala deca.
Pogresio si ja kacim kada vi prvi to uradite prekrsio si 4 pravila bices kaznjen kako hoces ne znnima me ovo nije pocetak situacijePa kad bi malo bolje pogledao ti mnogo vise kacis nego ja + ovo nije da prvi put to radite ali nema veze