Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
46951
Players nickname
Bogdan Nastic
Suspect ID
41759 47852
Date of violation
Sep 4, 2025
Time of violation
17:24
Proofs
https://youtu.be/lSoZX5fcT2M

Aleks Unscared

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije.
  • Imate rok 6h.

Alexios Santos

Player
Player
Pa opet nije pocetak situacije jer se vidi da mi stojimo ispred i drugo nije ceo snimak sta se izdesavalo kako si nas zgazio sa autom sad cu da okacim ja snimak sta si ti radio da vidis kako ces da dobijes fear
i na snimku se ne vidi da niko ni 41759 i 47852 ne krse ni jedno pravilo mi smo samo jednom proklizali i pipunli njegovo vozilo to nije za kaznu VDM ili CR jer VDM je gazenje kada ga neko gazi a CR je kada neko se namerno udara u vozilo tako da i admin je danas vec kaznio za ovo pa nam je skinuo kaznu tako da mi nismo prekrsili nista ovde posalji POV o celoj situaciji gde nisi hteo da dignes ruke niti da stanes kada nas gazis

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
Kako oduzimas komunikaciju dok vozis kola FailRP zelim da ga admini kazne za Fail ne mozes da vozis i da oduzimas
Admine evo i ovaj FearRP dok mu se broji on izlazi iz kanala za vozilom i tu krsi PG
A FearRP krsi jer koliko pusaka je tu a on kao krece
47852 vozi Cara Cara 4x4 offroad vozilo i moze da predje preko policijskog jer je ono u kanalu a ja 41759 kod mene se vidi da sam mnogo dalje od njega tako da dzabe je nas kacio kada je on prekrsio realno mi ja i 47852 nismo prekrsili kaznu po roleplay ..

Last edited:

Boban Nastic

Player
Player
to nije fail kad vi uradite al kad mi stateto odma placete + digo sam ti ruke uzeo si mi sve sto sam imo kod sebe, a to za CR se jasno vidi da namerno udaras auto kako ja nebih mogao da udjem u auto

Alexios Santos

Player
Player
to nije fail kad vi uradite al kad mi stateto odma placete + digo sam ti ruke uzeo si mi sve sto sam imo kod sebe, a to za CR se jasno vidi da namerno udaras auto kako ja nebih mogao da udjem u auto
Pa sto nisi onda sve pustio i kako si nasao coveka i sve kako smo te robali kad nisi hteo da bacas pa kad si izleteo autom iz kanala to je PG i kada si me zgazio VDM a to sto smo sa puskama ti ne jebes to je FearRP pa ti sad biraj...

Boban Nastic

Player
Player
pa el si mi uzeo sve, kako nisam hteo da bacam? ti ni sam ne znas sta pricas, uostalom da li je bitno gde sam naso lika, ja se zalim na to sto ste me izudarali auto NAMERNO kako nebih seo da bi me robali jer drugacije ne mozete, jedino sto umete je da placete kad nesto nije po vasem kao mala deca.

Alexios Santos

Player
Player
pa el si mi uzeo sve, kako nisam hteo da bacam? ti ni sam ne znas sta pricas, uostalom da li je bitno gde sam naso lika, ja se zalim na to sto ste me izudarali auto NAMERNO kako nebih seo da bi me robali jer drugacije ne mozete, jedino sto umete je da placete kad nesto nije po vasem kao mala deca.
Pa ti places jer se zalis

Top Bottom