Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV | Korumpirana biografija | Johny Abyss | 23409

Status
Not open for further replies.

Johny Abyss

Player
Player
Ime: Johny
Starost: 35
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Musko
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke, noge, ledja
Prednosti: Snalazljiv, hladnokrvan, uticajan
Slabost: Tvrdoglav, pohlepan

Životna priča:

Rođen sam u Los Santosu, u porodici koja je uvek verovala da se moć ne stiče poštovanjem, već onim što možeš da kontrolišeš. Otac mi je bio detektiv koji je znao sve o zakonu, ali ga je koristio samo kada mu ide u prilog. Majka je radila u bolnici i učila me da ljudi najčešće plate skupo onda kada su najslabiji. Odrastao sam gledajući kako sistem funkcioniše, brzo sam naučio da poštovanje i moral donose manje koristi nego prave veze i pravi trenutak. Još kao mlad, motao sam se u raznim poslovima, legalnim i onim koji to baš i nisu, ali uvek sam imao nos za prilike. Shvatio sam da je granica između “ispravnog” i “korisnog” tanka, da se uspeh meri onim šta zadržiš za sebe, a ne onim šta podeliš drugima.

Priča o karijeri:

Moja politička priča je počela kao običan činovnik, neko ko obavlja poslove koje drugi smatraju dosadnim. Ali upravo tu sam shvatio moć papira i pečata, jedno ime izbrisano sa liste, jedna cifra prepravljena u budžetu i ceo tok događaja se menja. Brzo sam naučio da napredovanje u vladi ne ide preko poštenog rada, već preko tihih dogovora iza zatvorenih vrata. Postao sam deo mreže ljudi koji znaju kome se treba javiti kada zakon treba “zaobići” ili kada neka odluka treba da prođe bez pitanja. Učestvovao sam u projektima koji su na papiru izgledali čisto, dok je prava korist išla onima koji znaju gde da gledaju. Danas sam u poziciji gde moje reči imaju težinu, koristim ih onako kako meni i mojima najviše odgovara. Zakon i pravila su tu za javnost, ali pravi posao se uvek odvija iza kulisa.

Ishodi:

1
- Johny može vezati, vući, pružati prvu pomoć i ubaciti u vozilo sa pištoljem u ruci(ne puškom)
2 - Johny može iskoristiti svoju poziciju kako bi izbavio nekoga.
3 - Johny može slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
4 - Johny može uzeti od privedenih lica mito do 100k, oružije, municiju, pancire i drogu
5 - Johny je u stanju da muči/ispituje lica radi informacija i ubije ih ako ne sarađuju.
6 - Johny može da se ponaša bahato prema gradjanima i kolegama, zbog svog kratkog temperamenta.​

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom