Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Vanja Stanic

Player
Player
Obrazloženje žalbe:
Podnosim žalbu na admina Niko Salamanca zbog nepravedne odluke donete na osnovu nepotpunog POV-a. Naime, igrač koji je podneo žalbu na mene dostavio je isečak snimka koji počinje tek od 0:12 sekunde, dok prethodni deo RP situacije nije prikazan. Uprkos tome, admin je prihvatio taj skraćeni POV i zaključio da sam ja kriv.

Admin je naveo sledeće:
“ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”

Činjenice koje nisu uzete u obzir:

1. RP situacija je bila takva da smo mi čuvali guvernera, što predstavlja validan IC razlog za naše postupke.
  2. Igrač koji je podneo žalbu, zajedno sa još nekim osobama iz susedne kuće, započeo je pucnjavu na nas, a mi smo na to samo uzvratili vatru.
  3. Na isečku od 0:12 sekundi nije prikazan sam početak situacije i razlog zbog kog je došlo do pucnjave, pa odluka donesena na osnovu toga nije utemeljena na kompletnom kontekstu.
  4. Admin nije zatražio ceo POV već je doneo odluku na osnovu nepotpunog dokaza, što je dovelo do pogrešnog zaključka.
Zahtev:

• Da se preispita odluka i da se u obzir uzme celokupan POV kako bi se jasno videlo da je postojao IC razlog za reakciju.
  • Da se admin Niko Salamanca upozori da u sličnim slučajevima obavezno traži ceo POV, jer skraćeni snimci mogu dovesti do pogrešnih i nepravednih odluka.
https://media.discordapp.net/attach...6745f4d9d8eb1e&=&format=webp&quality=lossless
druga slika gde je prihvatio i rekao “ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”

Status
Not open for further replies.
Top Bottom