Obrazloženje žalbe:
Podnosim žalbu na admina Niko Salamanca zbog nepravedne odluke donete na osnovu nepotpunog POV-a. Naime, igrač koji je podneo žalbu na mene dostavio je isečak snimka koji počinje tek od 0:12 sekunde, dok prethodni deo RP situacije nije prikazan. Uprkos tome, admin je prihvatio taj skraćeni POV i zaključio da sam ja kriv.
Admin je naveo sledeće:
“ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”
Činjenice koje nisu uzete u obzir:
druga slika gde je prihvatio i rekao “ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”
Podnosim žalbu na admina Niko Salamanca zbog nepravedne odluke donete na osnovu nepotpunog POV-a. Naime, igrač koji je podneo žalbu na mene dostavio je isečak snimka koji počinje tek od 0:12 sekunde, dok prethodni deo RP situacije nije prikazan. Uprkos tome, admin je prihvatio taj skraćeni POV i zaključio da sam ja kriv.
Admin je naveo sledeće:
“ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”
Činjenice koje nisu uzete u obzir:
- RP situacija je bila takva da smo mi čuvali guvernera, što predstavlja validan IC razlog za naše postupke.
- Igrač koji je podneo žalbu, zajedno sa još nekim osobama iz susedne kuće, započeo je pucnjavu na nas, a mi smo na to samo uzvratili vatru.
- Na isečku od 0:12 sekundi nije prikazan sam početak situacije i razlog zbog kog je došlo do pucnjave, pa odluka donesena na osnovu toga nije utemeljena na kompletnom kontekstu.
- Admin nije zatražio ceo POV već je doneo odluku na osnovu nepotpunog dokaza, što je dovelo do pogrešnog zaključka.
- Da se preispita odluka i da se u obzir uzme celokupan POV kako bi se jasno videlo da je postojao IC razlog za reakciju.
- Da se admin Niko Salamanca upozori da u sličnim slučajevima obavezno traži ceo POV, jer skraćeni snimci mogu dovesti do pogrešnih i nepravednih odluka.
druga slika gde je prihvatio i rekao “ID 32188 dobiti će kaznu za G.P 6.15 - Ne vidi se nikakav uslov a nema ni validan IC razlog da ubije na ulici.”