Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Cheats + Promoting cheats | 135399

Your ID
119582
Players nickname
Pink Baba
Suspect ID
135399
Date of violation
Sep 5, 2025
Time of violation
1:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aa5aoDtmxE0

arap

Player
Player
ne manipulesi aptal orsopu cocugu hemen cocuga gittin silmesini soyledin senin anani sikeyim akıllı bıdık siktirgit denginle ugras yarın bigun anan bacını sikerler bu sefer ulan aradan ne kadar zaman geçti hayla beni sikiyorlar dersin akıllımı zannediyon kendini amınakodumun cucumbası o wokenz midir ne orospu cocugudur yakında onunda karısı sikilcek grand obezleri ban evade yapıyorlar murat desire nee daha iyi bi nick bulamadınızmı cocuga turflerde dilsiz taklidi yapıyormussunuz bide rezil orospu cocukları gotunuzdeki bok parçasıyla pc başına oturup report açıyorsunuz adminlermi kurtraıcak sizi yada benim botumu kullanan noname vasıfsız abin mi kullanıcak phytondan acchus basıp forum botu yapmış hazır toollarla kendinizi ne sanıyonuz siz amınakodumun salak orospu cocukları

arap

Player
Player
5 saniye pov koymussun orospunun sıçmık suratlısı ooc ortamda pov alıp repliyorsun id den herşey belli oluyor o yuzundeki 3 adet sivilceyi ananın amına sokucam merak etme kudurrrrr kudurrrrr yazarsın artık sol üstte bile ooc chatte yazmışsınız aptal amınakodumun salakları

arap

Player
Player
evet kardeşim çok haklısın fenotipin çok iyi yıllardır değişmemmissin
senin ben genlerini sikeyim
kardeşin kim bok kokusu orospu cocugu infomu buldunuz bişey yapamadınız şimdi beni rezil etmeye mi çalışıyorsunuz onuda beceremiceksiniz siz orospu cocuklarına kim inanir amınakoyim memberlarını kopek yerine sayan bir orsopu cocugusunuz siz yakında sonunuz siyah ekran

Merdo Babba

Aslan Seeken Merdo
Player
kardeşin kim bok kokusu orospu cocugu infomu buldunuz bişey yapamadınız şimdi beni rezil etmeye mi çalışıyorsunuz onuda beceremiceksiniz siz orospu cocuklarına kim inanir amınakoyim memberlarını kopek yerine sayan bir orsopu cocugusunuz siz yakında sonunuz siyah ekran
sanal q attırcak eleman discord hesabını siliyor tanıyosun kim olduğunu aptal orospu çocugu hala burda bos yapiyosun

Ouch

<3
Player
karşılık veremeyeceğin topların altına giriyorsun bu zamana kadar sana şans verdim bundan öncekiler teaser dı şimdi yayın zamanı bebeğim <3

Top Bottom