Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu: 2,3h
5. Vaš Discord:10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID:56328

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Lider za:​

GOV

2. Zašto želim biti Lider baš u ovoj organizaciji?​

1. Odgovornost i autoritet – Vlada je jedna od najvažnijih organizacija u RP-u i smatram da imam strpljenje i disciplinu da vodim tim i donosim odluke koje će imati smisla za cijelu zajednicu.
  2. Kreiranje kvalitetnog RP-a – želim da kroz ovu poziciju stvaram situacije koje uključuju što više igrača, ne samo članove organizacije već i civile, jer to podiže kvalitet servera.
  3. Vizija razvoja – imam ideje kako Vladu učiniti zanimljivijom, ne samo formalno nego i kroz razne događaje, zakonske promjene i saradnju sa drugim frakcijama.

3. Moj prijedlog za poboljšanje RP-a u organizaciji:​

• Uvesti interaktivne sjednice i press konferencije gdje građani mogu postavljati pitanja.
  • Više saradnje sa drugim organizacijama, kako bi se stvorio osjećaj povezanosti i ozbiljnijeg sistema.
  • Pravljenje manjih eventa (npr. javna dodjela nagrada, zakletve novih službenika, ekonomske rasprave) koji će privući i civile i članove drugih frakcija.

SRETNO SVIMA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom