Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu: 2,3h
5. Vaš Discord:10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID:56328
Dodatne informacije
1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
GOV
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu: 2,3h
5. Vaš Discord:10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID:56328
Dodatne informacije
1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Lider za:
GOV
2. Zašto želim biti Lider baš u ovoj organizaciji?
- Odgovornost i autoritet – Vlada je jedna od najvažnijih organizacija u RP-u i smatram da imam strpljenje i disciplinu da vodim tim i donosim odluke koje će imati smisla za cijelu zajednicu.
- Kreiranje kvalitetnog RP-a – želim da kroz ovu poziciju stvaram situacije koje uključuju što više igrača, ne samo članove organizacije već i civile, jer to podiže kvalitet servera.
- Vizija razvoja – imam ideje kako Vladu učiniti zanimljivijom, ne samo formalno nego i kroz razne događaje, zakonske promjene i saradnju sa drugim frakcijama.
3. Moj prijedlog za poboljšanje RP-a u organizaciji:
- Uvesti interaktivne sjednice i press konferencije gdje građani mogu postavljati pitanja.
- Više saradnje sa drugim organizacijama, kako bi se stvorio osjećaj povezanosti i ozbiljnijeg sistema.
- Pravljenje manjih eventa (npr. javna dodjela nagrada, zakletve novih službenika, ekonomske rasprave) koji će privući i civile i članove drugih frakcija.
SRETNO SVIMA