Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos I Ivan Barbos

Ivan1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu: 2,3h
5. Vaš Discord:10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID:56328

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Lider za:
➡️ Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Iskustvo i vizija: Već imam iskustva u vođenju manjih timova i RP organizacija, što mi omogućava da postavim jasnu strukturu i smjer razvoja Vagos-a. Želim unijeti ozbiljnost i kreativnost kako bi organizacija bila prepoznatljiva i stabilna.
  • Strast prema RP-u: Vagos je banda sa specifičnim stilom i kulturom, što me motivira da se u potpunosti posvetim ulozi i kreiram kvalitetne RP situacije, ne samo za članove već i za ostale igrače na serveru.
  • Organizacija i motivacija članova: Volim raditi s ljudima, dijeliti zadatke, motivirati članove i graditi osjećaj pripadnosti. Smatram da bih kao Lider mogao podići moral i disciplinu, a istovremeno zadržati zabavu i timski duh.
3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

• Uvođenje različitih RP scenarija (krađe, pregovori, savezi, sukobi) kako bi igra bila dinamična i zanimljiva.
  • Strogo poštivanje RP pravila – izbjegavanje nonRP situacija i podizanje kvalitete interakcija sa svim igračima.
  • Organizacija internih treninga i događaja za članove (npr. vožnja, pucanje, strategije), kako bi se poboljšala uigranost i timska koordinacija.

SRETNO SVIMA

Top Bottom