Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu: 2,3h
5. Vaš Discord:10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID:56328

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Lider za:
➡️ Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

• Iskustvo i vizija: Već imam iskustva u vođenju manjih timova i RP organizacija, što mi omogućava da postavim jasnu strukturu i smjer razvoja Vagos-a. Želim unijeti ozbiljnost i kreativnost kako bi organizacija bila prepoznatljiva i stabilna.
  • Strast prema RP-u: Vagos je banda sa specifičnim stilom i kulturom, što me motivira da se u potpunosti posvetim ulozi i kreiram kvalitetne RP situacije, ne samo za članove već i za ostale igrače na serveru.
  • Organizacija i motivacija članova: Volim raditi s ljudima, dijeliti zadatke, motivirati članove i graditi osjećaj pripadnosti. Smatram da bih kao Lider mogao podići moral i disciplinu, a istovremeno zadržati zabavu i timski duh.
3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

• Uvođenje različitih RP scenarija (krađe, pregovori, savezi, sukobi) kako bi igra bila dinamična i zanimljiva.
  • Strogo poštivanje RP pravila – izbjegavanje nonRP situacija i podizanje kvalitete interakcija sa svim igračima.
  • Organizacija internih treninga i događaja za članove (npr. vožnja, pucanje, strategije), kako bi se poboljšala uigranost i timska koordinacija.

SRETNO SVIMA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom