Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4644
Players nickname
Vukasin TheLegendaryOne
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Sep 5, 2025
Time
19 56
Proofs
https://imgur.com/a/T1aznqB

Vukasin Legend

Player
Player
Dobro vece bilo mi lepo smece administracijo,dobih ja ban za troll 7 prokletih dana pred fem war za troll.Ja nez od kad se dobija ban za troll ali bi voleo da znam koji djokson sam dobio ban jer sam trebao da igram femwar.Zamolio bi da Nikola Armanii malo razmisli pre nego sto nesto uradi jer me sad uradio na majmuna.Zamolio bi da se ova greska ispravi i da se admin kazni posto nezna brat da se neda ban za troll i targetspec je veoma losa stvar za njega hvala u napred.
(izvinjavam se na recniku malo mi nerealno i glupo zasta sam dobio ban)
Ako bi mogao da dobijem i taj rekod nazvao bih ga nagluplji ban na grand rp projektu

Hvala na citanju veliki pozdav vam zeli TheLegendaryOne i armani hvala sto si mi sjebao femwar ljubim te u levo jajasce nemoj vise radit ovo ide mi na djoksona hvala unapred.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ako neko nece da promjeni ime ili prezime koje krsi GP2.1 i dobije 4 jaila , peti put mu ne dajemo jail nego ban za Troll , nakon toga opet ako nastavi isto ide jos jaca kazna itd , nadam se da je sada jasnije sto Troll

Sto se tice ispravnosti kazne administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom