Pozdrav, pisem ovo jer mi twink necete unbanovati nakog toliko zalbi i skoro 2 godine pokusavam dok drugi dobijaju unban na 3 acca ja ne mogu na mom twinku a ni na ovom mainu pisem ovo sad i ja vas molim da mi pruzite drugu sansu stvarno nisam imao nameru da "scamam" nekog to je bio event praznika za poklon nisam mislio da je to scam a i svakako sam hteo poklon da mu dam al nisam mogao jer sam vec dao nekome kao sto sam mu u povu rekao
Molim vas draga administracijo da jos jednom razmotrite slucaj i pustite me u ovaj predivni projekat stvarno nisam krsilac pravila niti radim nesto sto odmogne igracima samo zelim da ponovo zaigram sa svojim prijateljima nadam se da cete uzeti u obzir ovu zalbu i hvala vam u napred <3
Molim vas draga administracijo da jos jednom razmotrite slucaj i pustite me u ovaj predivni projekat stvarno nisam krsilac pravila niti radim nesto sto odmogne igracima samo zelim da ponovo zaigram sa svojim prijateljima nadam se da cete uzeti u obzir ovu zalbu i hvala vam u napred <3