Poštovana Administracijo Pišem vam ovu poruku jer sam dobio ban i svjestan sam sto sam uradijo izgubijo sovaj dva gardn rp naloga ID 32839, ID56653 zbog odbijanja PC check-a i zbog toga se iskreno kajem i molim vas za drugu sansu . Stvarno želim da se vratim na vaš projekat Grand RP RS1 server i dao bih sve da ponovo dobijem priliku igrati na njemu, jer je za mene to jedini i najbolji server.Ako je potrebno, prihvatam i money wipe. Administrator po imenu Aldin Verstappen za kojega sam bijo pito da dode a nitko ga nije pozvao rekao mi je da ispravim format i evo vam dokaz u ovom linku: https://gta5grand.com/forum/threads/1120267/#post-3906628 .Zbog neispravnog formata ranije sam poslao 6 pogrešnih žalbi koje su odbijene i čak sam zalio administraciju da mi kazu zasto i nitko nista nije napiso sam odbijeno. Nadam se da sam ovaj put sve ispravno napisao.TAKOĐER BIH ZAMOLIO ADMINISTRATORA ALDINA VERSTAPPENA DA ODGOVORI NA OVU ZALBU/UNBAN APPEL. Administratori su mi rekli da će se svaka sljedeća žalba na istu †emu smatrati spamom, ali nadam se da ovo nećete shvatiti na taj način, jer sada sam siguran da sam ispravio format. Na vasem serveru mi pise da sam Balcklisted ali na ostalim gardn projketima nisam mogu da igram jos ja mislim da je to peram samo za vas server Spreman sam učiniti sve što je potrebno, samo da dobijem unban na vašem projektu, gdje sam stekao prijatelje i uložio mnogo vremena i truda a stavrno zlim da se vartim na vas projkeat jer ne zeli niti vidm korist da pocmem banivjedovati na vasem prjektu jer ga samo to rusi ja prihvatam sve sto vi kazete i sve sto trab sto se zatrazi dacu za unban! Takoder zamolijoh bih vas jos jedanm da neshavtite ovo spam zalba i oduzimanje vasega vremena vec pokusaj za unban nitko mi niej ljepo objasni kako se to radi zato se muci sa zalbam ja se izvinjamav za to valjda je sad dobro ako sam pogrijesjo nejgde u njoj puno bih mi znacilo da mi objesnite i kazte gdej. Namda se da cu se ponovo moci variti kao i prije jer sad krece naljepsi i moj najdrazi dijo kada dolazi zima i Bozicni event i moj rodendan nisat mi neam ljepse od toga to vas nista nekosat valjda/nez a meni itakako zanci Hvala!
Unaprijed vam hvala na čitanju i na razumijevanju.
Social club: Ivan-Mart12
Unaprijed vam hvala na čitanju i na razumijevanju.
Social club: Ivan-Mart12