Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Munchmallow
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
May 6, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Lazar Munchmallow

Player
Player
Pozdrag administracijo, pisem sad na srpskom appeal jer mozda vama mogu bolje da objasnim i vi cete barem razumeti moj problem,
Naime ja sam dobio ban 6.maja na discorducu sekciji za forum appeal, ja sam na taj appeal napisao moj problem a taj problem je ukratko bio kako je mene Muja ( Nixa) zaboravio da banuje na taj main forum, za taj forum je muja napisao da je banovan ali je zaboravio da ga banuje, ja sam posle mesec dana appealovao za unban i muja je meni trajno banovao forum. Ja sam to isto napisao na engleskom u sekciji za forum appeal ali je Lebron pogresno shvatio. Ja se Vama kunem da ja nisam nikog omalovazavao jer znam koja je kazna za to, ja stvarno nisam imao nikakve lose namere da napisem bilo sta lose za to jer stvarno i kunem Vam se da nisam vredjao Muju, Imam i dokaz kad je mene Lebron banovao na taj appeal sa tom porukom, mogu poslati i vi da se uverite da ja nisam kriv.
Administracijo ja Vam se kunem da nisam kriv, bukvalno imam taj problem da sam se javio i aldinu za to i muji ali nisu mogli da mi pomognu
Molim Vas Administracijo ja Vam se kunem da nisam nista lose uradio....
Evo moj Discord ID:740236999788724374
Ja Vam zelim lep dan i jos jednom se izvinjavam i kunem da nisam nista lose uradio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom