Informacije
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Radnim danima od 14 30 do 22 a vikendima od 12 pa do 22 sa malim pauzama.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-6h
6. Vaš Discord: pcmstojkovic
7. Vaše ingame ime: Lazar Blackk
8. Vaš ID: 65627
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vec sam dugo na ovom projektu bio sam stekao sam dosta iskustva na njemu igrajuci redovno. Bio sam lider te znam kako da postupim sa igracima. Volim da pomazem novim igracima da bi i oni dobili lepo iskustvo na serveru isto kao i ja.
2. Koje su vaše prednosti?
Poslusnost, snalazljivost, brzo učim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nisam otkrio svoje slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da (Nemam biznis)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno škola i po malo fudbal.
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Radnim danima od 14 30 do 22 a vikendima od 12 pa do 22 sa malim pauzama.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-6h
6. Vaš Discord: pcmstojkovic
7. Vaše ingame ime: Lazar Blackk
8. Vaš ID: 65627
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vec sam dugo na ovom projektu bio sam stekao sam dosta iskustva na njemu igrajuci redovno. Bio sam lider te znam kako da postupim sa igracima. Volim da pomazem novim igracima da bi i oni dobili lepo iskustvo na serveru isto kao i ja.
2. Koje su vaše prednosti?
Poslusnost, snalazljivost, brzo učim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nisam otkrio svoje slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da (Nemam biznis)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno škola i po malo fudbal.