Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
78365
Players nickname
Pablo Strong
Suspect ID
70795
Date of violation
Sep 6, 2025
Time of violation
18:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5nbymXzL9HQ

Andrija Goat

Player
Player
NEK DA DUZI POV 5 PUTA SAM MU REKAO DA BEZI DA POKUPIM AIRDROP I JOS BROJAO IAKO NE MORAM JER SMO U GETU BILI LIK SE LUD PRAVIO NIJE NI DOSO DA DIZE BILO KOGA NEGO SAMO DA TROLA DA JA NE BI UZO AIRDROP I PROGOVORIO JE SAMO KAD SAM KRENUO PUCAM I TO JE REKO GRADSKI I ISEKAO JE POLA SITUACIJE

kabi41

Player
Player
NEK DA DUZI POV 5 PUTA SAM MU REKAO DA BEZI DA POKUPIM AIRDROP I JOS BROJAO IAKO NE MORAM JER SMO U GETU BILI LIK SE LUD PRAVIO NIJE NI DOSO DA DIZE BILO KOGA NEGO SAMO DA TROLA DA JA NE BI UZO AIRDROP I PROGOVORIO JE SAMO KAD SAM KRENUO PUCAM I TO JE REKO GRADSKI I ISEKAO JE POLA SITUACIJE
brojo si prebrzo samo sto nisam stigo a ovo ti je svakako GP 6.5 imamo pravo da idem u getu jer imam dozvolu za opasna podrucija i nisam znao da se tu odvija event, ti kako god okrenes ne mozes ubit zaposlenika EMS-a jesi toliko glup

Andrija Goat

Player
Player
I EMS NE TREBA DA IDE U GETO BRZ DOZVOLE HC-A I TREBA DA ODE AKO MU SE KAZE I SITUACIJA TRAJE BUK 3 SEKUNDE JER JE ISEKAO 20 SEK PRE

kabi41

Player
Player
I EMS NE TREBA DA IDE U GETO BRZ DOZVOLE HC-A I TREBA DA ODE AKO MU SE KAZE I SITUACIJA TRAJE BUK 3 SEKUNDE JER JE ISEKAO 20 SE
nisam nista isekao nek sam tad kreno da snimam a i sam znas da si brojo prebrzo i nisi valjda tolko glup da ne znas da ne smes pucat emsovca i da imam dozvolu za opasna podrcija dodji na bubicu i vidi Pablo Strong I 78365

Andrija Goat

Player
Player
brojo si prebrzo samo sto nisam stigo a ovo ti je svakako GP 6.5 imamo pravo da idem u getu jer imam dozvolu za opasna podrucija i nisam znao da se tu odvija event, ti kako god okrenes ne mozes ubit zaposlenika EMS-a jesi toliko glup
sad si i sam rekao da sam brojao a to si isekao a sta ems treba da uradi kad se kaze da ode ili se broji i jos stoji pored airdropa???

kabi41

Player
Player
sad si i sam rekao da sam brojao a to si isekao a sta ems treba da uradi kad se kaze da ode ili se broji i jos stoji pored airdropa???
da priznajem da si brojao ali brojao si u smislu 5 sekundi a bilo je 3 sekunde na koje si me krenuo pucat a i kako god gp 6.5 ti je ubijanje i pljackanje EMSovca

kabi41

Player
Player
ja i sam vidim da ti na profilu si bio kacen za gp 6.15 i RDM tako da nije ni cudo ahahahaha, ja ostavljam na adminima da ovo rijese sad tako da

Andrija Goat

Player
Player
da priznajem da si brojao ali brojao si u smislu 5 sekundi a bilo je 3 sekunde na koje si me krenuo pucat a i kako god gp 6.5 ti je ubijanje i pljackanje EMSovca
nije trajalo 3 sekunde i jos si sad buk reko da si iseko i cim krenem da brojim ti trebas da odes jer si ems dodji bubica andrija0513

kabi41

Player
Player
nije trajalo 3 sekunde i jos si sad buk reko da si iseko i cim krenem da brojim ti trebas da odes jer si ems dodji bubica andrija0513
nisam iseko vec video toliko traje nisam stigao da pocnem snimat jer nisam mislio da si retard koji ubija ems haahahah

kabi41

Player
Player
Zamisli naljutis se na igrici pa mi pocnes mrtve psovat na bubici i jos me nazoves siptarom iako uopste nisam albanac, samo preko discorda moze psovat auahahahha

Top Bottom