By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brojo si prebrzo samo sto nisam stigo a ovo ti je svakako GP 6.5 imamo pravo da idem u getu jer imam dozvolu za opasna podrucija i nisam znao da se tu odvija event, ti kako god okrenes ne mozes ubit zaposlenika EMS-a jesi toliko glupNEK DA DUZI POV 5 PUTA SAM MU REKAO DA BEZI DA POKUPIM AIRDROP I JOS BROJAO IAKO NE MORAM JER SMO U GETU BILI LIK SE LUD PRAVIO NIJE NI DOSO DA DIZE BILO KOGA NEGO SAMO DA TROLA DA JA NE BI UZO AIRDROP I PROGOVORIO JE SAMO KAD SAM KRENUO PUCAM I TO JE REKO GRADSKI I ISEKAO JE POLA SITUACIJE
brojo si prebrzo samo sto nisam stigo a ovo ti je svakako GP 6.5 imamo pravo da idem u getu jer imam dozvolu za opasna podrucija i nisam znao da se tu odvija event, ti kako god okrenes ne mozes ubit zaposlenika EMS-a jesi toliko
nisam nista isekao nek sam tad kreno da snimam a i sam znas da si brojo prebrzo i nisi valjda tolko glup da ne znas da ne smes pucat emsovca i da imam dozvolu za opasna podrcija dodji na bubicu i vidi Pablo Strong I 78365I EMS NE TREBA DA IDE U GETO BRZ DOZVOLE HC-A I TREBA DA ODE AKO MU SE KAZE I SITUACIJA TRAJE BUK 3 SEKUNDE JER JE ISEKAO 20 SE
sad si i sam rekao da sam brojao a to si isekao a sta ems treba da uradi kad se kaze da ode ili se broji i jos stoji pored airdropa???brojo si prebrzo samo sto nisam stigo a ovo ti je svakako GP 6.5 imamo pravo da idem u getu jer imam dozvolu za opasna podrucija i nisam znao da se tu odvija event, ti kako god okrenes ne mozes ubit zaposlenika EMS-a jesi toliko glup
da priznajem da si brojao ali brojao si u smislu 5 sekundi a bilo je 3 sekunde na koje si me krenuo pucat a i kako god gp 6.5 ti je ubijanje i pljackanje EMSovcasad si i sam rekao da sam brojao a to si isekao a sta ems treba da uradi kad se kaze da ode ili se broji i jos stoji pored airdropa???
da priznajem da si brojao ali brojao si u smislu 5 sekundi a bilo je 3 sekunde na koje si me krenuo pucat a i kako god gp 6.5 ti je ubijanje i pljackanje EMSovca
ja i sam vidim da ti na profilu si bio kacen za gp 6.15 i RDM tako da nije ni cudo ahahahaha, ja ostavljam na adminima da ovo rijese sad tako dasad si i sam rekao da sam brojao a to si isekao a sta ems treba da uradi kad se kaze da ode ili se broji i jos stoji pored airdropa???
nije trajalo 3 sekunde i jos si sad buk reko da si iseko i cim krenem da brojim ti trebas da odes jer si ems dodji bubica andrija0513da priznajem da si brojao ali brojao si u smislu 5 sekundi a bilo je 3 sekunde na koje si me krenuo pucat a i kako god gp 6.5 ti je ubijanje i pljackanje EMSovca
nisam iseko vec video toliko traje nisam stigao da pocnem snimat jer nisam mislio da si retard koji ubija ems haahahahnije trajalo 3 sekunde i jos si sad buk reko da si iseko i cim krenem da brojim ti trebas da odes jer si ems dodji bubica andrija0513
Zamisli naljutis se na igrici pa mi pocnes mrtve psovat na bubici i jos me nazoves siptarom iako uopste nisam albanac, samo preko discorda moze psovat auahahahhanije trajalo 3 sekunde i jos si sad buk reko da si iseko i cim krenem da brojim ti trebas da odes jer si ems dodji bubica andrija0513